پخش زنده
امروز: -
با وجود گذشت حدود ۵ سال از تکمیل بیمارستان خیریه امام متقین (ع) در منطقه ۱۸ تهران، این مرکز درمانی همچنان در انتظار تجهیز و راهاندازی است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، با وجود وعده و وعیدهای مسئولان برای تجهیز بیمارستان خیریه امام المتقین (ع)، افتتاح این بیمارستان با حدود ۴۰۰ تخت خواب در یکی از کم برخوردارترین مناطق تهران دچار دیوان سالاری اداری شده است.
هرچند محمد مخبر معاون رئیس جمهور در نامههای جداگانه از وزرای بهداشت و نیرو خواسته است که مشکلات این بیمارستان را رفع کنند، با این وجود، بیمارستان خیریه، بدون هیچ خروجی برای مردم، خاک میخورد.
از زمان تکمیل بیمارستان خیریه ۴۰۰ تختخوابی در منطقه ۱۸ یکی از محرومترین مناطق تهران، حدود ۵ سال میگذرد؛ بیمارستانی که با نیت خیرخواهانه پیرمردی ۸۳ ساله در هفت طبقه بنا شده، اما به وقت تجهیز و افتتاح سالهاست دچار گرداب نامه نگاریهای اداری شده است.
آنطور که دکتر محمد ابراهیم شامل خیر و بنیانگذار این بیمارستان میگوید، هماکنون برقرسانی و تکمیل تجهیزات فنی از شاخصترین مشکلات این مرکز درمانی است.
برای رفع این مشکلات در این سالها وزارت خانههای نیرو و بهداشت درمان و آموزش پزشکی وعده و وعیدهای زیادی دادهاند.
در راستای این وعده ها، حدود شش ماه پیش بود که رئیس سازمان غذا و دارو و معاون وقت درمان وزارت بهداشت از این بیمارستان بازدید کردند.
در این بازدید قرار شد راهکاری اندیشیده شود تا از طریق اختصاص ارز ترجیحی مشکلات پیش روی این بیمارستان رفع شود، با وجود این درِ مشکلات بر همان پاشنه میچرخد.
در اقدامی دیگر معاون اول رئیس جمهور نیز در نامههای جداگانه به وزرای نیرو و بهداشت، رفع موانع پیش روی این بیمارستان را از علیاکبر محرابیان وزیر نیرو و بهرام عین اللهی وزیر بهداشت خواستار شده است.
همچنین پیشنهادی دیگر شده است که این بیمارستان به وزارت بهداشت واگذار شود تا به صورت هیئت امنایی اداره شود، اما بانیان بیمارستان معتقد هستند که تعرفههای بیمارستانهای هیئت امنایی از بیمارستانهای دولتی بیشتر است و این با اساسنامه بیمارستان که قرار است خدمات برای بیماران نیازمند رایگان باشد در تعارض است.
این بیمارستان ۳۰۰ تخت رسمی و ۸۰ تخت غیر رسمی برای بیماران دارد و نقشه آن در ۷ طبقه طراحی و ساخته شده است، اما پس از ساخت به علت مشکلات ناشی از قیمت ارز در تهیه تجهیزاتی چون ام آر آی و سی تی اسکن مشکل اساسی دارد.
مراحل ساخت این بیمارستان زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی ایران و با هماهنگی وزارت بهداشت انجام گرفته است.
این بیمارستان، همه بخشهای یک بیمارستان کامل را دارد و ۱۴ اتاق عمل زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی ایران برای این بنا بر حسب نیاز منطقه ساخته شده است.
با توجه به بافت منطقه برآورد میشود این بیمارستان جمعیتی حدود ۳ میلیون نفر را در کم برخوردارترین مناطق تهران تحت پوشش قرار دهد.