سقف تسهیلات بهسازی و نوسازی واحدهای نانوایی امسال از ۴۰۰ میلیون ریال به ۸۰۰ میلیون ریال افزایش یافت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران با بیان اینکه در سال جاری سقف تسهیلات بهسازی و نوسازی واحدهای نانوایی از ۴۰۰ میلیون ریال به ۸۰۰ میلیون ریال افزایش یافت، گفت: سود تسهیلات مذکور ۱۵ درصد و بازپرداخت آن سه ساله میباشد.
عباسعلی وفائی نژاد افزود: نانوایان واجد شرایط جهت برخورداری از این تسهیلات باید به اتحادیههای مربوطه مراجعه و پس از تکمیل فرمهای مربوطه به بانک سپه معرفی میشوند.
دبیر کارگروه آرد و نان استان مازندران با بیان اینکه تاکنون ۳۷۳ متقاضی موفق به دریافت تسهیلات شدند اظهار داشت: تاکنون مبلغ ۱۸۸ میلیارد و ۳۸۰ میلیون ریال تسهیلات تحت قالب بهسازی و نوسازی به نانوایان استان پرداخت شد.
وفائی نژاد اضافه کرد: این تسهیلات با توجه به تفاهم نامه بین شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران و بانک سپه در راستای حمایت مالی نانوایان جهت بهسازی، نوسازی و تامین سرمایه در گردش به خبازیها پرداخت میشود.
او تصریح کرد: اتحادیه خبازان هر شهرستان باید با اطلاع رسانی به خبازیهای تحت پوشش خود نسبت به دریافت درخواست و بررسی و معرفی افراد واجد شرایط به بانک اقدام کند. بانک سپه نیز باید از طریق سامانه پیامکی فروش آرد یارانهای و تبلیغات محیطی نسبت به اطلاع رسانی به خبازان اقدام کند.
وفائی نژاد افزود: بانک سپه همچنین باید نسبت به معرفی شعباتی که تسهیلات بهسازی و نوسازی خبازان در هر شهرستان ارائه میدهند اطلاع رسانی نماید.
دبیر کارگروه آرد و نان استان به سهمیه تسهیلات در نظر گرفته برای استان اشاره کرد و گفت: تاکنون ۲۱۹۶ سهمیه برای ارائه تسهیلات بهسازی و نوسازی خبازان برای استان مازندران تعیین شد که تاکنون ۱۸۲۵ نفر به عنوان متقاضی ثبت نام کردند.
وفائی نژاد تاکید کرد: با توجه به هماهنگیهای بعمل آمده بانکها میبایست شرایط پرداخت را تسهیل کنند.
وی افزود: کلیه شعب بانک عامل موظفند با توجه به ضمانت اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان، در کمترین زمان ممکن و اخذ تنها یک ضامن آن هم به صورت چرخشی نسبت به پرداخت تسهیلات بهسازی خبازی به نانوایان اقدام کنند.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران با اشاره به اینکه تسهیلات مذکور باید جهت بهسازی و نوسازی واحدهای نانوایی از لحاظ بهداشتی و همچنین نوسازی تجهیزات و ماشین آلات پخت نان و بخشی از سرمایه درگردش نانواییها هزینه شود، تصریح کرد: با توجه به دو برابر شدن تسهیلات ضرورت دارد نانوایان بخشی از این تسهیلات را در راستای سیاستهای پدافند غیرعامل و به منظور آمادگی و حصول اطمینان در تداوم تولید نان در بروز احتمالی افت فشار گاز یا قطع شدن آن صرف دوگانه سوز کردن خبازی و تهیه موتور برق کنند.
وفائی نژاد همچنین خطاب به اتحادیهها تصریح کرد: اتحادیههای خبازان به هیچ عنوان مجاز نیستند صدور معرفی نامه تسهیلات را منوط به تسویه بدهی نانوایان به اتحادیه نمایند.