به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران؛ خیریانپور در جلسه کارگروه آرد و نان استان که با حضور استاندار برگزار شد، گفت: اداره کل غله باید تابلو نصب ساعت کار را با فرمت یکسان و متحد الشکل که شامل اطلاعاتی از قبیل تعطیلات ماهانه، وزن چانه، قیمت نان و ساعت کار و میزان سهمیه روزانه هر واحد خبازی است را طراحی کرده و واحدهای خبازی با هماهنگی اتحادیه خبازان نسبت به تهیه و نصب آن در واحدهای صنفی اقدام کنند.
او افزود: با توجه به این جایگاه راهبردی و حیاتی ضرورت دارد فرمانداران و همه مدیران ذیربط اهتمام جدی به موضوعات مختلف از قبیل رعایت شیوه نامههای بهداشتی در خبازیها و کارخانجات آرد سازی، توزیع و ارسال به موقع آرد به واحدهای خبازی، رعایت درصد سبوس گیری، نوسازی و بهسازی، رعایت ساعت کار و حسن برخورد با مردم داشته باشند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران خطاب به فرمانداران، گفت: یکی از کارگروههای مهم در شهرستانها تشکیل جلسات منظم کارگروه آرد و نان میباشد و در شرایط موجود ضرورت ایجاد میکند که حداقل ماهی ۲ جلسه و ترجیحاً با حضور شخص فرماندار برگزار شود و ارزیابی جلسات شهرستان نیز بصورت فصلی به استانداری ارائه گردد.
خیریانپور افزود: این موضوع در ارزیابی فرمانداران نیز لحاظ خواهد شد.
او به بازرسیهای منظم از خبازیها اشاره کرد و گفت: این بازرسی باید از سوی مجموعه شبکه بهداشت و درمان هم از لحاظ بهداشت فردی و هم بهداشت عمومی نانوائی صورت گیرد.
معاون استاندار مازندران در ادامه به نقش اداراه کل استاندارد در این حوزه اشاره کرد و افزود: باید شورای استاندارد استان تشکیل شود ضرورت دارد نقش استاندارد در تمامی واحدهای تولیدی برجسته باشد و در نانوائیها رعایت موارد استاندارد در تولید نان باید مورد اهتمام جدی قرار گیرد.
خیریانپور به دفترچههای بازدید خبازیها نیز اشاره کرد و گفت: این دفتر چهها باید همیشه در دسترس باشد تا میزان سهمیه و بازرسیهای انجام گرفته در آن ثبت گردد. خیریانپور همچنین حضور صاحب پروانه کسب نانوائی یا مباشر قانونی آن در واحد صنفی را ضروری دانست.