مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور گفت: در فاصله سال های 98 تا ۱۴۰۰ میزان ورودی حوزه های علمیه خواهران در سطح 3 و 4 رشته های ارشد و دکترا بیش از ۳۴ درصد ارتقا پیدا کرده است.
وی افزود: در بوشهر با توجه به نوپا بودن حوزههای علمیه خواهران، در طول دو دهه گذشته نزدیک به ۱۲ مرکز آموزشی سطح ۲ و یک مرکز تخصصی سطح ۳ در سه رشته تحصیلی تاسیس شده است.
حجت الاسلام بهجت پور گفت: در این سفر سطح تخصصی و عالی مدارس علمیه را در استان ارتقاء میدهیم و تلاش میکنیم همه مراکز با یک پله ارتقاء، از سطح ۲ به سطح ۳ آموزشی ارتقاء پیدا کنند و یک یا چند مرکز دکترا در سطح ۴ بنا گذاری میکنیم.
وی افزود: با توجه به موفقیتهایی که مجموعه حوزههای علمیه در این سالها در بخش پژوهش داشتند، زمینه را برای پژوهشهای حرفهای در حوزه دین برای بانوان طلبه فراهم خواهیم کرد.
بهجت پور در مورد تعداد مراکز آموزشی علمیه خواهران هم گفت: ۵۰۰ مرکز آموزشی در نزدیک سه دهه در ۲۸ استان کشور دایر شده است و سه استان دیگر مانند خراسان رضوی یک نظام آموزشی علمیه جداگانه دارند.
وی افزود: نزدیک به ۱۲۰ هزار بانوی طلبه در مراکز آموزشی علمیه سراسر کشور مشغول به تحصیل هستند و کمی بیشتر از این عدد فارغ التحصیل شده اند.
بهجتپور اظهار داشت: در مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران باید با گامی رو به جلو بتوان حدود ۲۰ رشته سطح سه و ۶ رشته سطح چهار را در مدرسههای علمیه خواهران استان راهاندازی کرد.
نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر هم گفت: در جبهه مقاومت بانوان ایران نقشی ویژه دارند و با تولید علم برای هدایت جامعه نقشی محوری ایفا میکنند.
آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری با اشاره به نقش ویژه بانوان عنوان کرد: باید از این ظرفیت به نحو مطلوبی در عرصههای بین المللی استفاده کرد.
وی افزود: در بخش افق ترسیمی برای توسعه زیرساختهای حوزه علمیه خواهران استان تاکنون ۹۰ درصد از افق ۱۴۰۴ در استان محقق شده است.
مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور در سفر خود به بوشهر از مدرسه الزهرا بازدید وساختمان مهد کودک حوزه علمیه خواهران را با ۲۵۶ متر مربع زیر بنا و ۴ اتاق افتتاح کرد.