کشت پاییزه گیاهان دارویی در سطح ۶۵ هکتار از اراضی کشاورزی بخش دیشموک آغاز شد.
مدیر نهاد پیشرفت و آبادانی بنیادعلوی دیشموک با اشاره به برنامههای این بنیاد در حوزه اشتغال گفت: بنیاد علوی برای تروج کشت گیاهان داوریی و ترغیب کشاورزان به این نوع کشت علاوه بر ارائه تسهیلات برای توانمند سازی کشاورزان به آنان آموزش های ویژه کشت رشته گیاهان دارویی یکی از رشتههای اشتغال بنیادعلوی بوده که با برنامه ریزیهای انجام شده اقدام به توانمندسازی کشاورزان کشت گیاهان دارویی نیز ارائه می شود.
اسفندیار مختاری افزود: در این سطح ۶۵ هکتار از اراضی کشاورزی گیاهانی از قبیل موسیر، کرفس کوهی و جاشیر خوراکی کشت می شود.
مختاری اضافه کرد: بنیادعلوی به ازای هر هکتار مبلغ ۷۰ میلیون تومان در قالب تسهیلات اشتغالزایی به کشاورزان با هدف چشم انداز پنج ساله از مرحله تولید نشاء تا تضمین خرید در قالب کارگاههای بنیادعلوی که تاسیس میشود پرداخت می کند.
وی با اشاره به سازگاری آب و هوا و مستعد بودن خاک این منطقه برای کشت انواع گیاهان دارویی ادامه داد: بنیادعلوی با حمایت از کشاورزان برای کشت گیاهان دارویی به دنبال سودآوری و ارزش افزوده برای آنان و متقاضیان کسب و کار است.
مسئول نمایندگی منابع طبیعی و آبخیزداری بخش دیشموک با اشاره به حمایت از کشاورزان و در اختیار قرار دادن عرصههای طبیعی به متقاضیان برای کشت گیاهان داوریی گفت: منابع طبیعی بخش دیشموک آمادگی دارد تا زمینهای شیب دار و بدون معارض را با مصوبه کمیته فنی اداره کل استان در اختیار کشاورزان برای کشت گیاهان دارویی دهد.
علی کریمی افزود: خوشبختانه این ظرفیت در بخش دیشموک وجود دارد تا به یکی از قطبهای کشت گیاهان دارویی در کشور تبدیل و به دنبال آن با رونق اشتغال و شغل پایدار از مهاجرت بی رویه به شهرها گرفته شود.
کریمی با اشاره به حمایتهای بنیاد علوی از کشاورزان ادامه داد: بنیاد علوی با دادن تسهیلات به مردم سبب ترغیب آنان به کشت گیاهان دارویی شده است.