برداشت زعفران در شهرستان کوار آغاز شده است.
وی افزود: پیازهای مورد نیاز این مزارع از قائنات تامین شده و محصول تولیدی از نظر رنگ، عطر و طعم کیفیت بسیار خوبی دارد.
جوکار تصریح کرد: زعفران از ادویههای مرغوب است که علاوه بر طعم مطبوع فواید دارویی زیادی دارد.
به گفته وی، کشت زعفران بدلیل نیاز آبی کم میتواند در اصلاح الگوی کشت جایگزین مناسبی برای برخی گونههای زراعی پرآب باشد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوار گفت: توسعه کشت گیاهان دارویی اشتغالزایی، بهره برداری بهینه منابع آب، ارزآوری و افزایش درآمد کشاورزان را به دنبال دارد.
سطح زیرکشت سالیانه گیاهان دارویی در شهرستان کوار حدود ۱۳۰ هکتار بوده که شامل گل گاوزبان، سیاه دانه، خاکشیر، زعفران، گل محمدی، کاسنی، نعناع و بیدمشک است.