برداشت سبزی برگ پهن خارج از فصل از زمینهای کشاورزی هرمزگان آغاز شد.
رضا امیری زاده افزود: شوید، نعناء، جعفری، گشنیز، تربچه، تره، چغندر، اسفناج و گرگا از مهمترین سبزیهای برگ پهن در استان هرمزگان است که در چهارصد و هفتاد هکتار از زمینهای کشاورزی استان کشت میشود.
به طور میانگین در هر هکتار ۱۰ تن محصول سبزی برداشت میشود.
مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی استان گفت: محصول برداشت شده به استانهای فارس، خوزستان، اصفهان، تهران و آذربایجان شرقی فرستاده میشود.
بیشتربخوانید: آغاز برداشت سبزیهای برگ پهن در مزارع هرمزگان
امیری زاده افزود: این محصولات به کشورهای حوزه خلیج فارس وروسیه نیز صادر میشود.
برداشت محصول سبزی برگ پهن در هرمزگان از نیمه آبان آغاز شده است و تا اردیبهشت سال آینده ادامه دارد.
شهرستانهای میناب، رودان و بندرعباس، بندرلنگه وسیریک از مهمترین مناطق تولید محصول سبزی و صیفی خارج از فصل هستند.
هرمزگان در فصول سرد سال تامین کننده شصت درصد سبزی و صیفی بازار کشور است.