از ابتدای فصل برداشت محصولات سبزی و صیفی در هرمزگان تا کنون حدود ۵۰۰ هزار تن محصول برداشت شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس؛ مدیر امور زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: تا کنون حدود ۳۵ درصد محصولات سبزی و صیفی در استان برداشت شده است. رضا امیری زاده پیش بینی کرد تا پایان فصل برداشت یک میلیون و ۶۵۰ هزار تن محصول سبزی و صیفی برداشت شود. وی گفت:: سطح زیر کشت این محصولات در هرمزگان ۵۵ هزار هکتار است که هرمزگان رتبه نخست تولید محصولات خارج از فصل در کشور دارد. مدیر امور زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: بیش از ۱۵ نوع محصول سبزی و صیفی در هرمزگان تولید میشود که خیار، فلفل، گوجه، بادمجان، پیاز و هندوانه مهمترین آنهاست. امیری زاده افزود: فصل برداشت از اواخر آبان با محصول بادمجان و خیار آغاز میشود و تا اردیبهشت سال آینده با برداشت پیاز به پایان میرسد. محصولات برداشت شده از هرمزگان به مناطق مختلف کشور فرستاده میشود. هرمزگان در فصل سرد سال جز استانهای مهم در تامین بازار محصولات خارج از فصل کشور است.