سالیانه ۱۷ تن گوشت بوقلمون در شهرستان ساری تولید و روانه بازار میشود.
رضا پورفلاح با اشاره به مزایای پرورش بوقلمون افزود: سود آوری بالا تا ۵۰ درصد هزینه سرمایه گذاری، طولانیتر بودن دوره پرورش و مقاوم بودن در مقابل بیماریها از جمله مزیتهای پرورش بوقلمون است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری تصریح کرد: در این شهرستان یک واحد پرورش بوقلمون در روستای ماچک پشت از توابع بخش مرکزی فعال است که ظرفیت آن در هر دوره پرورش، چهار هزار قطعه است.
این مسوول اضافه کرد: سالانه ۱۲ هزار و ۸۰۰ قطعه بوقلمون در این شهرستان پرورش مییابد که ۱۶.۵ تن گوشت سفید از آن تولید و راهی بازار مصرف میشود.
پورفلاح با اشاره به اینکه ۶ درصد جمعیت بوقلمون استان در این شهرستان موجود است، گفت: با پرورش بوقلمون، علاوه بر تولید گوشت سفید، ۵۰۰ کیلوگرم تخم خوراکی نیز در این شهرستان تولید میشود.