دستور پخت سوپ میگو با شیر
سوپ غذایی مقوی است که هم به عنوان پیش غذا و هم برای افراد بیمار توصیه میشود. سوپها انواع مختلفی دارند و سوپ میگو و شیر، یکی از خوشمزهترین آنها است.
به گزارش گروه وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، سوپ غذایی مفید و سرشار از انواع ویتامینها است و گزینه خوبی برای فصلهای سرد سال محسوب میشود. سوپها انواع مختلفی دارند و با مواد غذایی متفاوتی تهیه میشوند. سوپ میگو یکی از بهترین انواع سوپها است که با میگو و سبزیهای مختلفی تهیه میشود و طعمی بینظیر دارد. در این مطلب شما را با طرز تهیه سوپ میگو با شیر آشنا خواهیم کرد.
مواد لازم برای پخت سوپ میگو با شیر
میگو: ۳۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
کره: ۵۰ گرم
آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
عصاره سبزیجات: ۱ عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
هویج رنده شده: ۲ قاشق غذاخوری
شیر: ۱ لیتر
پوست لیموی تازه رنده شده: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- درون ظرفی، آبجوش ریخته و مدت ۳ دقیقه میگوها را در آبجوش گذاشته و سپس آبکشی کنید.
- در ظرفی دیگر پیاز را نگینی خرد کرده و تفت میدهیم.
- هویج رنده شده را به پیاز افزوده و دوباره مواد را تفت میدهیم.
- در این مرحله نمک و فلفل را افزوده و مواد را کمی تفت دهید تا فلفل، خوب عطر خود را پس دهد.
- عصاره سبزیها را اضافه کرده و با دیگر مواد مخلوط کنید.
- سپس آرد و بعد کره را اضافه کرده و تفت دهید. کره؛ طعم سوپ را بینظیر میکند و بافت نرمی به سوپ میدهد.
- پس از اینکه خامی آرد گرفته شد، به تدریج شیر را اضافه و همزمان مواد را خوب هم بزنید تا آرد گلوله نشود و خوب در شیر حل شود.
- سپس پوستهای رنده شده لیمو را اضافه کنید، اما به مواد آبلیمو نزنید، زیرا آبلیمو سبب میشود که شیر بریده بریده شود.
- حرارت را ملایم کرده و مواد را هم میزنیم تا آرد ته نشین نشود و شیر به جوش آید.
- میگوهای آبکش شده را اضافه کرده و اجازه دهید مدت ۵ دقیقه با مواد بپزند.
- شعله را خاموش کنید و به سوپ گشنیزهای خرد شده را اضافه نمایید.
سوپ میگو با شیر شما آماده است.