با ۴۰ میلیارد تومان هزینه، ۴ سردخانه محصولات کشاورزی در گیلان برای افزایش توان ذخیره سازی راه اندازی شد.
سرانه سردخانهای در گیلان ۸۰ کیلوگرم است.
وی همچنین با اشاره به این که ۹ واحد از سردخانههای استان مجهز به سورتینگ و بسته بندی میوه هستند گفت: گیلان ظرفیت بسته بندی ۲۰ هزار تن محصول را دارد و همهی این محصولات به کشورهای حاشیهی خزر صادر میشوند.
بیشتر مراکز سورتیگ و بسته بندی میوه در آستارا و تالش قرار دارند.
مدیر صنایع تبدیلی جهاد کشاورزی گیلان همچنین گفت: ۳۰ درصد از سردخانههای استان با دمای زیر صفر برای نگهداری محصولات پرتئینی و بقیه با دمای بالای صفر مناسب نگهداری میوه است.