پیش بینی شده امسال ۵ و نیم تن خاویار از مزارع پرورش ماهیان خاویاری گیلان برداشت شود.
حمیدرضا تقی نصیری با اشاره به اینکه گوشت ماهی خاویاری ارزش غذایی بالایی دارد افزود: پارسال هزار و ۸۶۱ تن گوشت ماهی خاویاری و ۵ هزار و ۴۵۱ کیلوگرم خاویار استحصال شد و پیش بینی شده امسال هم هزار و ۴۰ تن گوشت ماهی خاویار استحصال و به بازارهای مصرف عرضه شود.
وی با اشاره به اینکه شهرستان تالش بزرگترین تولید کننده ماهی خاویارری در گیلان است گفت: تالش با تولید ۴۲۰ تن ماهی خاویاری با استفاده از آب دریا از بزرگترین تولید کنندگان ماهی خاویاری در کشور است.
گوشت ماهی خاویاری هم در بازارهای مصرف کیلویی ۲۳۰ هزار تومان به فروش میرسد.