رئیس دیوان عدالت اداری به منظور تحقق اهداف تحولی در دیوان و بررسی چالشها و آسیبهای پیش رو، پیشنهاد تشکیل کارگروههای تخصصی را داد.
وی گفت: در جلسات علمی خستگی احساس نمیشود و با بیان راهکارهای علمی و عملی و تبادل نظر بین همکاران قضایی میتوان به پیشبرد اهداف دیوان عدالت اداری کمک بسزایی داشت.
رئیس دیوان عدالت اداری به منظور تحقق اهداف تحولی در دیوان و بررسی چالشها و آسیبهای پیش رو با تکیه بر قواعد علمی و تخصصی و حل موضوعات و مشکلات، پیشنهاد تشکیل کارگروههای تخصصی را داد و افزود: دورههای آموزشی کاربردی در قالب نشستهای تخصصی برای همکاران قضایی تشکیل و برای هر دوره سرفصلهای علمی در نظر گرفته و مسائل و مشکلات در قالب این نشستها بررسی شود.
حجت الاسلام والمسلمین مظفری با اشاره به اینکه برخی نظرهای متفاوت موجب چالش در دیوان شده است، گفت: در این نشستها اگر به این نتیجه رسیدیم که نیاز به اصلاح قانون باشد حتما آن را اعلام کنیم یا اگر نیاز به اصلاح رویه دیوان عدالت اداری باشد حتما در دستور کار خود قرار میدهیم.
رئیس دیوان عدالت اداری در پایان از دیگر اهداف مهم تشکیل این کارگروهها را یافتن عوامل موثر بر شکل گیری شکایت به دیوان عدالت اداری دانست و افزود: این امر باعث کاهش ورودی پرونده و تاثیر مستقیم بر کاهش اطاله دادرسی و افزایش رضایتمندی مردم از تامین حقوق آنها میشود.
این نشست علمی با حضور جمعی از معاونان و قضات دیوان عدالت اداری و با بررسی موضوعات و سر فصلهای مهمی همچون؛ مبارزه با فساد در رویه قضایی دیوان عدالت اداری با تاکید بر موضوعات استخدامی، رویه قضایی هیات عمومی دیوان عدالت اداری در مبارزه با فساد، نقش دیوان در مبارزه با فساد اداری با تاکید بر رسالت شورای هماهنگی دستگاه نظارتی برگزار شد.
همچنین عدم شفافیت در تشخیص مصادیق اعمال ضریب قراردادهای پیمانکاری، مبارزه با فساد در موضوعات اقتصادی و مالیاتی در رویه قضایی دیوان عدالت اداری، مبارزه با فساد در موضوعهای آموزشی و فرهنگی و مبارزه با فساد در موضوعهای شوراها و شهرسازی در سالن ولایت دیوان عدالت اداری بررسی گردید.