پخش زنده
امروز: -
رئیس دیوان عدالت اداری تفکر بسیجی را یک سبک زندگی دانست و گفت: تفکر بسیجی فقط رزم و جنگ نیست و از ابتدای تشکیل زندگی شروع میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از دیوان عدالت اداری، حجت الاسلام و المسلمین حکمت علی مظفری در مراسمی که به مناسبت هفته بسیج در دیوان عدالت اداری برگزار شد، هفته بسیج را فرصت مناسبی در بازنگری اهداف و ارزشها دانست.
وی افزود: هفته بسیج این فرصت را فراهم میآورد که ببینیم تا چه حد از اهداف و ارزشهای انقلاب فاصله گرفته ایم و در هشت سال دفاع مقدس با چه تفکرات و اهدافی در جنگ تحمیلی حضور داشتند و هفته بسیج فرصت تفکر را برای ما ایجاد کرده است.
رئیس دیوان عدالت اداری با تاکید بر اینکه امروز سنگر عوض شده، اما هدف تغییر نکرده است، گفت: صرف برگزاری مراسم کفایت نمیکند. اگر هر کدام از دستگاههای اجرایی کشور روحیهی بسیجی پیدا کنند، توفیقاتشان بیشتر میشود و فرهنگ بسیجی است که میتواند بر همه تحولات این کشور فایق بیاید و حرکت این کشور را تضمین کند.
مظفری با اشاره به اینکه یک دورهای تفکر بسیجی دفاع از امنیت و حریم کشور بود، افزود: اکنون تفکر بسیجی در سنگرهای مختلف است و امروز که ما در سنگر قضا و اجرای عدالت هستیم باید به بهترین نحو ممکن این امر انجام شود.
رئیس دیوان عدالت اداری گفت: تفکر بسیجی در طول سالهای پس از انقلاب اثبات کرد ظرفیت بالایی برای اجرا و ترویج سبک زندگی اصیل ایرانی - اسلامی دارد و بسیجی همانطور که خودسازی فردی را مهمترین دغدغه خود دارد، به تربیت فرزند و خانوادهاش نیز میاندیشد، و همزمان دغدغه اصلاح جامعه و امر به معروف دارد.
وی افزود: تفکر بسیجی همان تفکر ناب پیامبر گرامی اسلام (ص) است، که در آغاز بعثت ایشان بر جامعه جاهلی و مشرک آن روز حاکم شد و تا به امروز به برکت انقلاب اسلامی، خون شهدا، تلاشهای امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی، این تفکر روز به روز درحال گسترش و محکمتر شدن میباشد.
مظفری ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی را از مهمترین اهداف بسیج دانست و گفت: ساده زیستی، پرهیز از اسراف، دوری از تجمل گرایی و ازدواج آسان از مهمترین عواملی است که تفکر بسیجی میتواند به ترویج آن در جامعه کمک کند.
رئیس دیوان عدالت اداری با تاکید بر اینکه تفکر بسیجی در عمل و رفتار افراد باید نمایان باشد، ادامه داد: تفکر بسیجی میتواند به عنوان الگوی مناسبی به جامعه معرفی شود و هر شخصی اگر اصلاح را از خود شروع کند و در رفتار و گفتار خود نمایان کند، میتواند موجب اصلاح جامعه شود.
مظفری با اشاره به اینکه مسیر تفکر بسیجی منحرف شده است، ادامه داد: ورود بیش از ۱۲ میلیون پرونده در دستگاه قضایی کشور نشان از تغییر سبک زندگی دارد و بسیج وظیفه دارد که به ترویج سبک زندگی اسلامی بپردازد و انگیزه را در جامعه ایجاد کند و بر این عهد و پیمان خود با شهدا و امام راحل پایبند باشد.