از تره تیزک برای تصفیه خون، جبران کمبود ویتامینC و بهبود بیماریهای پوستی استفاده میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان جنوبی، مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی
حسین راغ آرا با اشاره به اینکه استفاده از ریشه، برگ و میوه تره تیزک در طب گیاهی بسیار مرسوم است افزود: تره تیزک سبب کاهش فشارخون بالا میشود، همچنین از آن برای تصفیه خون، جبران کمبود ویتامینC و بهبود بیماریهای پوستی نیز استفاده میشود.
وی افزود: این گیاه اثرات درمانی در تسکین دردهای عصبی دارد و ضماد موضعی آن برای کاهش درد عضلات مورد استفاده قرار میگیرد.
مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی گفت: برای تهیه دمکرده گیاه، از ۵۰گرم برگ یا میوه آن در یک لیتر آب استفاده میشود و همچنین میتوان ۲۰گرم از ریشه گیاه را در یک لیتر آب دم کرد.
راغ آرا افزود: مقدار خوراک از دم کرده تره تیزک روزی سه بار و هر بار نصف لیوان است.