مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل : سالانه سالانه ۱۴ تُن گوشت شترمرغ در این شهرستان تولید میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران ، سیدحسین اسلامی گفت : ۴۰۰ قطعه شترمرغ شامل ۶۰ قطعه مولّد و ۳۴۵ قطعه پرواری در شهرستان آمل وجود دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل افزود : سالانه ۱۴ تّن گوشت ، هزار و ۳۰۰ قطعه جوجه و هزار و ۱۰۰ عدد تخم شتر مرغ در این شهرستان تولید میشود.
اسلامی گفت : همچنین پَرهای این پرنده ، کاربُرد زینتی و پوشاک داشته و پوست آنها نیز برای تولید چرم موردِ استفاده قرار میگیرد.
بیشتر بخوانید: تولید 50 هزارتن گوشت سفید در مازندران
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل، روغن و پوست را از دیگر فرآوردههای پرورش شتر مرغ برشمرد و افزود: توسعه تجارت گوشت و مواد پروتئینی از منابع جدید شامل شترمرغ، بلدرچین، کبک و بوقلمون برای معرفی الگوهای جدید تغذیه ای، از جمله سیاستهای راهبردی جهاد کشاورزی است.