پخش زنده
امروز: -
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل خبر داد : سالانه ۱۰ تن گوشت شتر مرغ در این شهرستان تولید میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، سيدحسين اسلامي با بیان اینکه ظرفیت تولید شتر مرغ در شهرستان آمل 350قطعه (50قطعه مولد و 300قطعه پرواري) است گفت: سالانه 10تن گوشت، هزار و 300قطعه جوجه و هزار و 100عدد تخم شترمرغ در این شهرستان توليد مي شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل افزود: شترمرغ ها اهلی بوده و پرهای آنها کاربرد زینتی داشته و در صنعت پوشاک نیز استفاده میشود. همچنین پوست شترمرغ ها در صنعت تولید چرم هم مورد استفتده قرار می گیرد.
اسلامي روغن، پر و پوست را از فرآورده هاي پرورش شترمرغ عنوان کرد و گفت: از جمله سياست هاي راهبردي جهاد كشاورزي، توسعه تجارت گوشت و مواد پروتئيني از منابع جديد شامل شترمرغ، بلدرچين، كبك و بوقلمون برای معرفي الگوهاي جديد تغذيه اي است.