پیاز خواص بسیار زیادی دارد و مصرف آن در افراد سالمند میتواند بسیار مفید واقع شود.
به گزارش گروه وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، پیاز غنی از مواد مغذی است، به این معنی که کالری کمی دارد، اما سرشار از ویتامینها و مواد معدنی است. این سبزی همچنین دارای ویتامین ث (C) فراوانی است که در تنظیم سلامت سیستم ایمنی بدن، تولید کلاژن، ترمیم بافت، جذب آهن و مراقبت از سلولها در برابر سرطان مفید است.
عملکرد قلب را بهبود میبخشد
پیاز با التهابهای بدن مقابله میکند و سطح کلسترول خون را کاهش میدهد که خطر بیماریهای قلبی را هم کم میکند. همچنین به کاهش فشار خون بالا کمک و از لخته شدن خون و سکته قلبی جلوگیری میکند.
کنترل کردن قند خون
خوردن پیاز میتواند به کنترل قند خون کمک کند. این موضوع به طور ویژه در افرادی که پیشزمینه دیابت در آنها وجود دارد، بسیار مهم است؛ بنابراین پیشنهاد میشود در غذای افراد سالمند یا در کنار آن به صورت خام مقدار مشخصی پیاز مصرف شود.
افزایش تراکم بافت استخوانها
یک مطالعه نشان داد زنان سالمند که بیشتر اوقات پیاز میخورند، بیش از ۲۰ درصد خطر شکستگی مفصل ران را در مقایسه با کسانی که هرگز پیاز نخوردهاند؛ کاهش دادهاند.
بهتر عمل کردن سیستم گوارش
پیاز منبع غنی فیبر و پری بیوتیک است که برای سلامت روده به خصوص در افراد سالمند لازم است.
مبارزه کردن با عوامل پیری زودرس
ویتامینهای A و C و همچنین آنتیاکسیدانهای موجود در پیاز از پوست انسان در برابر اشعههای مضر خورشید محافظت میکند. همچنین گوگرد موجود در پیاز به نرمی پوست و از بین بردن قارچهای آن که در دوران سالمندی شایع است، کمک میکند.