برترینهای نوزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت جوش در هفشجان معرفی شدند.
همچنین جواد گنجی از قزوین، علی صادقی از استان اصفهان و فاطمه فتحی هفشجانی از استان چهارمحال و بختیاری دیپلم افتخار این دوره از مسابقات را کسب کردند.
مدیرکل دفتر راهبردی و اجرای آموزش سازمان فنی و حرفهای در مراسم اختتامیه نوزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت جوش در هفشجان گفت: چهارمحال و بختیاری به عنوان دبیرخانه مرکزی جوش ایران معرفی شد.
حبیب عرفان منش افزود: راهبرد اصلی سازمان آموزش فنی و حرفهای در دولت سیزدهم سپردن کار و مسوولیت در حوزه آموزش و مهارتآموزی به مردم است تا استادکاران و مردم در حوزهها و بخشهایی که تخصص خاص دارند به عنوان حامی این سازمان باشند و حمایتهای مادی، معنوی و فرهنگسازی در توسعه رشتهها را انجام دهند.
وی گفت: در این دولت دبیرخانه دائمی مسابقات ملی مهارت به مناطق مختلف که ظرفیت آن حوزه را دارند، داده میشود تا به فرهنگ مهارتآموزی از سوی مردم به خصوص استادکاران برای ارائه آموزش به سایر افراد فراهم شود.
عرفان منش افزود: باید در کشور مهارتآموزی مانند سایر حوزهها از جمله ورزش، حوزههای دانش بنیان به عنوان یک ارزش تلقی شود تا با استفاده از ظریفت مردمی و توجه دادن جوانان به اهمیت مهارت و نخبه پروری در این حوزه نهاینه شود.
مدیرکل دفتر راهبردی و اجرای آموزش سازمان فنی و حرفهای افزود: جوشکاری به عنوان یکی از رشتههای پر طرفدار در بین جوانان و افراد جویای کار در سطح کشور است و هماکنون بیش از دو هزار کارگاه آموزش فنی و حرفهای در حوزه صنعت جوش در کشور دایر است.
عرفان منش افزود: به طور متوسط در هر دوره آموزش جوشکاری ۳۰۰ تا ۴۰۰ هنرجو به مدت سه ماه در حال آموزش و مهارتآموزی در رشته جوشکاری هستند و سالانه بیش از پنج هزار نفر کارآموز در رشته جوشکاری در کشور تربیت میشود.
نوزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت در رشته جوشکاری به میزبانی چهار محال و بختیاری در هفشجان، قطب جوش ایران، از ۲۲ تا ۲۶ آبان ماه ۱۴۰۰ برگزار شد.
شهر هفشجان چهارمحال و بختیاری با داشتن متخصصان زبده صنعت جوش کشور منطقه شناخته شده است و با وجود اینکه صنعت جوشکاری در این منطقه چندین سال سابقه دارد، اما این موضوع در سالهای اخیر بیش از پیش مورد توجه واقع شده است.