اعضای مجمع نمایندگان خوزستان در سرکشی از حوزههای انتخابیه، ضمن بازدید و بررسی مشکلات استان، نشستهایی را با مسئولان برای حل مشکلات برگزار کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، مجتبی یوسفی نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی گفت: مهمترین مسئله خوزستان آب است؛ در اکثر بازدیدهای منطقهای که از مناطق محروم حوزه انتخابیه خود داشتم موضوع بیآبی در صدر مشکلات این مناطق قرار گرفته است. با تلاشهای صورت گرفته و مکاتباتی که با وزارت نیرو داشتیم بخشی از روستاها آبرسانی شد، باید این آبرسانی به صورت مداوم ادامه داشته باشد.
عضو کمیسیون عمران مجلس یادآور شد: با پیگیریهای صورت گرفته آبرسانی به ۴۷۱ روستای دیگر خوزستان در حال انجام است و برنامهریزی لازم برای پایداری آب این روستاها صورت گرفته است، عملیات اجرایی مجتمع آبرسانی قلعه سحر که شامل ۱۹ روستا و شهر الهایی در حال اجرا است و امیدواریم تا اواخر آبان ماه این پروژه آبرسانی به سرانجام قابل قبولی ختم شود.
اعتباراتی برای حل مشکل بی آبی در نظر گرفته شده است
وی ادامه داد: اعتباراتى در بودجه ۱۴۰۰ برای حل مشکل آبرسانی خوزستان اختصاص داده شد، بنده به عنوان مسئول کمیته عمران در کمیسیون تلفیق برای حل مشکلات آب، فاضلاب و اعتبارات مورد نیاز تمام تلاش خود را کرده تا در جهت تامین اعتبارات، بخشی از مشکلات شهری اهواز را برطرف کنم.
حدود ۷۵۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای فاضلاب اهواز در نظر گرفته شد
نماینده مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: هفته گذشته جلسهای را با مدیرکل امور مالیاتی و شهرداری برگزار کردیم و پیگیر مالیات بر افزوده دهیاریها و شهرداری شهرهای اهواز، کارون، ویس، ملاثانی، شیبان و حمیدیه بودیم، در کنار این موضوع مردم در بخش حوزه زیرساختی مانند آب و فاضلاب دچار مشکل هستند و حدود ۷۵۰ هزار میلیارد تومان برای فاضلاب، ۳۰۰ هزار میلیارد تومان برای آبهای سطحی اهواز و ۲ هزار و ٢٢٦ هزار میلیارد تومان برای ظرفیت ماده ۵۶ اعتبار در نظر گرفته شد.
بازدید رئیس و اعضای کمیسیون عمران از مناطق فرسوده اهواز
وی ادامه داد: بازدید رئیس و اعضای کمیسیون عمران از مناطق فرسوده اهواز و منطقه زلزله زده و همچنین بازدید از پروژههای آبرسانی و فاضلاب شهری اهواز در دستور کار قرار داشت .
مردم به دنبال مصوبات سفر ریاست جمهوری هستند
نماینده مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: خوزستان جزو نخستین سفرهای استانی ریاست جمهوری بود، اما بیشتر مردم این شهر به دنبال مصوبات این سفر هستند، باید توجه کنیم که سفرهای نخستین استانی ریاست جمهوری بدون مصوبات تعریف میشد، امیدواریم این موضوع در روزهای آینده و سفرهای دیگر به این استانهای جنوبی به گونه دیگر تعریف شود.
عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: بازدیدی از پروژههای آبرسانی روستایی در منطقه مرکزی قلعه سحر، ویس، ملاثانی، شیبان و حمیدیه داشتیم؛ جلسهای با مدیران بازنشستگان کشوری و لشگری و سازمان تامین اجتماعی برگزار کردیم و توجه به موضوعات امنیتی کشور در استانهای مرزی منجمله خوزستان مورد بررسی قرار گرفت.
بازسازی و نوسازی ۳۵۰۰ واحد مسکونی با مشارکت بنیاد مسکن
علیرضا ورناصری نماینده مردم مسجدسلیمان، لالی، هفتکل و اندیکا در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: حضور بیسابقه رئیسجمهور و مسئولان کشوری در اندیکا و همچنین تشکیل جلسه هیات دولت درخصوص مساعدت به زلزلهزدگان و بازسازی مناطق زلزله زده شهرستان اندیکا بسیار حائز اهمیت بود.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی افزود: بازدید از روستای جریک، روستای سه بردان، دیدار با جمعی از مدیران استانی از بخش چلو شهرستان اندیکا و پیگیری رفع مشکلات زلزله زدگان، اختصاص ۲ هزار تن علوفه به مناطق آسیب دیده از زلزله، پیگیری اختصاص ۲۰ میلیارد ریال اعتبارات کم بهره و تامین اعتبار برای بازگشایی ۱۳۰ کیلومتر از جادههای مناطق آسیب دیده از رانش و ریزش توسط سازمان امور عشایر کل کشور و همچنین دیدار با وزیر اقتصاد با محوریت پیگیری مطالبات ۴ شهرستان حوزه انتخابیه از جمله اقدامات انجام شده بود.
دیدار با طلاب و فرهنگیان شهرستان مسجدسلیمان
وی ادامه داد: دیدار و گفت وگویی با فرهنگیان و طلاب حوزه علمیه شهرستان هفتکل و همچنین با مدیران ادارات آموزشی و فرهنگی شهرستان مسجدسلیمان انجام شد، جلسهای با سازمان تبلیغات اسلامی اداره ارشاد و کتابخانههای شهرستان هفتکل، پیگیری و راه اندازی فاز دوم کارخانه سیمان، بازدید و همراهی فرماندار و جمعی از مسئولین از شهرک دامپروری شهر گلگیر و برگزاری نشستی برای احداث پارک موزه دفاع مقدس با حضور مدیر کل حفظ آثار دفاع مقدس، امام جمعه و متولیان فرهنگی شهرستان از دیگر اقدامات و بازدیدهای صورت گرفته در حوزه انتخابیه اینجانب بود.
بازدیدهای میدانی از شهرستانهای خوزستان
نماینده مردم مسجدسلیمان، لالی، اندیکا و هفتگل در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: گاز رسانی به روستاهای نیایش و ۱۰ واحد صنعتی و توسعه شبکه روستاهای (سی مایلی، جارود، سرتیوک) شهرستان هفتکل، اجرای پروژه خط توسعه آبرسانی از تاسیسات چال شیخ احمد به بخش مرکزی شهرستان اندیکا در دستور کار قرار گرفته است و همچنین با پیگیری صورت گرفته، بیمه عشایر و روستاییان توسط سازمان امور عشایر کشور مورد تصویب قرار گرفت.
نماینده مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: بازسازی و نوسازی ۳۵۰۰ واحد مسکونی با مشارکت بنیاد مسکن، بازسازی و نوسازی ۱۲۰۰ آغل توسط بنیاد مسکن، جبران تلفات مالی و دام توسط بنیاد برکت، احداث ۸۴ باب مدرسه با مشارکت بنیاد برکت و نوسازی مدارس کشور، احداث ۲۰ واحد خانه بهداشت توسط وزارت بهداشت و درمان، واگذاری ۳۵۰ پنل خورشیدی برای عشایر اندیکا، آبرسانی و برق رسانی به روستاهای بالای ۲۰ خانوار توسط وزارت نیرو، ده دستگاه تانکر جهت آبرسانی به روستاهای زیر ۲۰ خانوار، حل مشکل ارتباطات، همراه اول و تلفن ثابت توسط وزارت ارتباطات از دیگر اقدامات و پیگیریهای اینجانب در حوزه انتخاباتی بوده است.
بازدید از راههای مواصلاتی کهگیلویه و بویراحمد به چهارمحال و بختیاری
یدالله ایزدپناه نماینده مردم ایذه و باغملک درباره سرکشی از حوزههای انتخابیه خود گفت: حوزه انتخابیه بنده شامل سه شهرستان با ۴۰۰ هزار جمعیت و ۷۵۰ روستا بوده که متاسفانه در حوزه آب با مشکلات عدیدهای روبرو است و همچنین در بسیاری از امکانات ابتدایی نظیر آب، گاز و ایمنى جادهها از کمبودهایی رنج مىبرند، در یک سال گذشته علیرغم تلاشهای فراوانی که در این راستا صورت گرفته باز نتوانستیم بسیارى از مشکلات را رفع کنیم.
رئیس مجمع نمایندگان استان خوزستان ادامه داد: در جادههای اصلی و فرعی ایذه و باغملک هر روز شاهد تصادفات متعددی هستیم که متاسفانه خسارات مادی و جانی از خود به جای میگذارند، بارها ناایمنی جادههای حوزه انتخابیه خود را از طریق وزارت راه و شهرسازى پیگیری کرده، اما متاسفانه جز دستورات بیاثر اقدام موثری صورت نگرفت.
ایزدپناه ادامه داد: طى هفته گذشته رئیس کمیسیون تلفیق بودجه از راههای مواصلاتی کهگیلویه و بویراحمد به چهارمحال و بختیاری بازدیدی داشتند و ناامنی جادهها مورد توجه قرار گرفت، امیدواریم در بودجه ۱۴۰۱ این موضوع مورد توجه قرار بگیرد.
مکاتباتی برای رفع مشکلات سلامتی صورت گرفته است
نماینده مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: در حوزه بهداشت و درمان دو شهرستان ایذه و باغملک در خوزستان دچار کمبودهایی هستند که با پیگیریهای صورت گرفته و مکاتباتی که با دانشگاه علوم پزشکی داشتیم قرار شد این مشکلات تا جای ممکن برطرف شود.
درمورد آب شرب، کشاورزی و بندهای خاکی جلساتى را با وزیر نیرو داشتیم
نماینده باغملک یادآور شد: در راستای آب شرب، کشاورزی و بندهای خاکی جلساتى را با وزیر نیرو داشتیم، طی پیگیریهای انجام شده، مقرر شد از این مناطق کم برخوردار که مشکلات آبی فراوانی دارند، بازدیدی داشته باشند.
ایزدپناه تاکید کرد: در حوزه باغملک حدود ۵ رودخانه وجود دارد که میتواند تامین کننده آب کشاورزی این مناطق باشد، اما زیرساختهای آنها مهیا نیست، حدود ۲۵۰ دهنه سراب کشاورزی داریم که جز ۴ الی ۵ مورد آنها بازسازی نشدهاند، طی دیداری که با وزیر کشاورزی داشتیم مقرر شد تا بازدیدی از مناطق حوزه انتخاباتی اینجانب داشته باشند و این موضوعات مورد بررسی قرار بگیرد.
بیشتر بخوانید : بررسی مشکلات ۷ شهر در محدوده شوشتر و گتوند
عضو مجمع نمایندگان استان خوزستان در پایان خاطر نشان کرد: در حال حاضر جادهها و راههای مواصلاتی مهمترین مشکل ایذه و باغملک است و امیدواریم وزیر راه و شهرسازی سریعتر این موضوع را در دولت سیزدهم پیگیری کنند تا شاهد خسارات جانی و مالی جبران ناپذیر نباشیم