دبیر سومین همایش ملی و نخستین همایش بین المللی حکمرانی متعالی از ارسال ۱۷۹ مقاله به دبیرخانه این همایش و برگزیده شدن پنج اثر از میان این مقالات خبر داد.
وی افزود: این از موضوعاتی است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند و از مهمترین راهبردهای این تحول، مردمی کردن حکمرانی و الگوی حکمرانی مردم پایه است که در این همایش آن را به بحث گذاشتیم که با استقبال اندیشمندان، دانشجویان و پژوهشگران ایرانی و خارجی قرار گرفت.
آقای سلیمی گفت: اندیشمندانی از روسیه، هند، چین، آمریکا، مالزی، عراق و بنگلادش در این همایش شرکت کردند و بحثهای خیلی خوبی با آنها داشتیم و توانستیم مباحث مبنایی حکمرانی متعالی اسلامی را به آنان عرضه و از تجارب شان استفاده کنیم.
دبیر سومین همایش ملی و نخستین همایش بین المللی حکمرانی متعالی افزود: همچنین حدود ۲۶ نشست داخلی برای بررسی مسائل و موضوعات مرتبط با این همایش برگزار کردیم و نشستهای حکمرانی پژوهی نیز در ۹ استان برگزار شد.
وی گفت: در این نشستها که با مشارکت ذینفعان هر استان برگزار شد مسائل محلی هر استان را محور بحث قرار دادیم تا برای حل و فصل مسائل استانها با بهره گیری از فرصتهای هر منطقه از سند آمایش سرزمینی آن استان استفاده شود و بتوانیم طرح تحول هر استان را آماده کنیم.
آقای سلیمی افزود: این روند با مشارکت استانداران، سازمان برنامه و بودجه، نمایندگان مجلس، نمایندگان، ولی فقیه در استان ها، دانشگاهها و بسیج اساتید مواجه شد.
وی همچنین از برنامه ریزی مدرسه حکمرانی شهید بهشتی برای برگزاری دورههای آموزشی با حضور استانداران، فرمانداران، بخشداران و شهرداران کشور در این مدرسه خبر داد.
دبیر سومین همایش ملی و نخستین همایش بین المللی حکمرانی متعالی گفت: وزیر کشور این مأموریت را به مدرسه حکمرانی داد تا برای ارتقای توانمندی حکمرانی به مسئولان استانها این دورههای آموزشی در دستور کار قرار گیرد که این دورهها پس از تکمیل انتخاب استانداران برگزار خواهد شد.
آقای سلیمی بهره گیری از تجارب روز دنیا و تجربیات استانداران ادوار را ضروری دانست و افزود: بدون بهره گیری از تجارب گذشته و به روش آزمون و خطا با خسارتهای سنگین مواجه خواهیم شد.