برداشت لوبیا کشاورزی یا پاچ باقلای پاییزه در بیش از ۷ هزار هکتار از زمینهای کشاورزی گیلان آغاز شد.
علی موسوی با اشاره به اینکه گیلان ۷ هزار و ۲۰۰ هکتار از مزارع خود را پاچ باقلا میکارد افزود : پیش بینی میشود کشاورزان گیلانی امسال با برداشت پاچ باقلای پاییزه ۵۶۰ میلیارد تومان درآمد کسب کنند.
وی گفت : شهرستانهای رشت ، تالش ، ماسال و آستانه از مهمترین مناطق تولید پاچ باقلا در گیلان است.
گیلان تنها تولید کننده پاچ باقلا در کشور است.
پاچ باقلا در گیلان در ۲ فصل بهار و پاییز کشت میشود. کشت پاچ باقلای پاییزه بعد از برداشت برنج در مرداد ماه آغاز میشود.
گیلانیها به لوبیای محلی، پاچ باقلا میگویند و از آن برای پخت غذای محلی باقلا قاتُق استفاده میکنند.
برداشت پاچ باقلی تا اواخر آبان در گیلان ادامه دارد.