برداشت لوبیا کشاورزی یا پاچ باقلای پاییزه در ۷ هزار هکتار از زمینهای کشاورزی گیلان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان امروز گفت : بیش از 20 هزار کشاورزان گیلانی امیدوارند تا نیمه آبان بیش از ۲۵ هزار تن پیلهتر پاچ باقلا برداشت کنند. علی درجانی افزود : پیش بینی میشود کشاورزان گیلانی با برداشت پاچ باقلای پاییزه ۲۰۰ میلیارد تومان درآمد کسب کنند. وی گفت : شهرستانهای رشت ، تالش و ماسال از مهمترین مناطق تولید پاچ باقلا در گیلان است. گیلان تنها تولید کننده پاچ باقلا در کشور است. پاچ باقلا در گیلان در ۲ فصل بهار و پاییز کشت میشود. گیلانیها به لوبیای محلی ، پاچ باقلا میگویند و از آن برای پخت غذای محلی باقلا قاتوق استفاده میکنند.