دارچین با سه خاصیّت شگفتانگیز فراتر از یک ادویه معمولی است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ دارچین رایحه متمایزی دارد و به بسیاری از غذاها و نوشیدنیها عطر و طعم گرمی میبخشد.
دارچین یک آنتی اکسیدان قوی
دارچین سرشار از ترکیباتی مانند پرویانیدینها و پلی فنولها است که اثرات آنتی اکسیدانی قدرتمندی را ایجاد میکنند.
وجود رادیکالهای آزاد زیادی در بدن باعث ایجاد استرس اکسیداتیو و به تبع آن تشدید بیماریهای قلبی، عروقی و سرطان میشود.
کاهش التهاب
دارچین حاوی چندین فلاونوئید مانند کوئرستین است که باعث کاهش التهاب در بدن میشود. فلاونوئیدها ترکیبات طبیعی هستند که در میوهها و سبزیها یافت میشوند.
کاهش التهاب میتواند خطر ابتلا به بیماریهای مختلف را کاهش دهد و به مدیریت علائم مربوط به التهاب مانند درد کمک کند.
کاهش کلسترول
پژوهشها نشان میدهد که دارچین ممکن است تأثیر مثبتی بر میزان کلسترول داشته باشد.
مقادیر بالای کلسترول LDL با ایجاد پلاک در عروق، جریان خون و اکسیژن رسانی به اندامهای حیاتی را کاهش میدهد که منجر به حملات قلبی و مغزی میشود.
⚀⚀⚀⚀⚀⚀⚀⚀
طبیب کاظمی از فارس هستم.
⚀⚀⚀⚀⚀⚀⚀⚀
عضو انجمن طب سنتی ایران و عضو انجمن گیاهان دارویی ایران.
⚀⚀⚀⚀⚀⚀⚀⚀⚀
بعد از سالها تحقیقات و تلاش و راستی آزمایی و با کمک آموزه های بوعلی سینا موفق به درمان قطعی دیابت نوع ۲ شده ام.
⚀⚀⚀⚀⚀⚀⚀⚀
لطفا در صورت نیاز تماس بگیرید
⚀⚀⚀⚀⚀⚀⚀⚀
به امید سلامتی بیماران دیابتی
⚀⚀⚀⚀⚀⚀⚀⚀