رئیس پلیس راهور ناجا گفت: ۵۲۰ نقطه پرحادثه جادهای در کشور داریم که بارها به وزارت راه اعلام کردیم.
وی افزود: هرچند ناوگان حمل و نقل عمومی هم کافی نیست و همه این عوامل باعث میشود اقبال مردم به استفاده از خودروی شخصی، بیشتر شود و این موضوع باعث ترافیک و شلوغی میشود.
سردار هادیان فر گفـت: بحث خروج خودروهای فرسوده نیز باید مدنظر باشد و باید مدیریتی در بحث خروج خودروهای فرسوده در دستور کار خودروسازان و دستگاههای مسئول قرار گیرد و مردم نیز از خودروهای شخصی کمتر استفاده کنند و در بحث خروج از منزل نیز باید زمان بندی اتفاق بیفتد.
وی گفت: هنوز بازگشایی مدارس اتفاق نیفتاده است و با بازگشایی مدارس و ورود خودروهای سرویس مدارس و ... ترافیک بیشتر نیز خواهد شد.
سردار هادیان فر ادامه داد: درخواست ما از مردم این است که از خودروی شخصی خودشان کمتر استفاده کنند، اما اکنون از هر ۱۰ دستگاه خودرو، ۸ دستگاه تک سرنشین هستند و همین باعث افزایش ترافیک میشود، ضمن اینکه بحث مدیریت ترافیک نیازمند اقدامی همه جانبه مردم و مسئولان است.
وی گفت: در بحث تصادفات جادهای نیز ما ۵۲۰ نقطه حادثه خیز داریم که بارها این نقاط را به وزارت راه اعلام کردیم و حدود ۲۶۰ نقطه در سالهای گذشته اصلاح شده است.
سردار هادیان فر افزود: ۴۴ درصد تصادفات منجر به فوت در همین نقاط حادثه خیز اتفاق میافتد.
وی گفت: البته در هر تصادفی که در جادهها و شهرها اتفاق میافتد اگر کارشناسان ما به این نتیجه برسند که جاده نقش داشته ما با اعلام سهم تقصیر پرونده را به مراجع قضایی ارسال میکنیم و در حادثه خودروی خبرنگاران نیز سهم تقصیر تعیین شد که پرونده در حال رسیدگی است.
رئیس پلیس راهور ناجا افزود: پلیس هیچ اغماضی در بحث به خطر افتادن جان مردم نخواهد کرد و رانندگان نیز باید قوانین راهنمایی و رانندگی را به درستی رعایت کنند.
سردار هادیان فر گفت: در بحث حادثه خبرنگاران نیز بعد از آنکه برای ما محرز شد هم راننده مقصر است و هم اتوبوس نقص فنی داشته و هم سازمان محیط زیست تمهیدات لازم را لحاظ نکرده است، برای هرکدام از آنها سهم تقصیر مشخص شد که پرونده در دادسرای نقده در حال بررسی است.