معاون اقتصادی رئیس جمهور از تدابیر ویژه دولت برای ساماندهی بازار سرمایه خبر داد.
آقای محسن رضایی که عصر امروز مهمان کمیسیون اقتصادی مجلس بود در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما تاکید کرد: دولت اقدامات جدی برای تکمیل زیرساختهای بازار سرمایه را آغاز کرده است و بزودی شاهد اخبار خوبی برای سهامداران این بازار خواهیم بود.
وی با بیان اینکه زیرساختهای کنونی بازار سرمایه از انعطاف لازم برای پاسخگویی به نیاز امروز بازار برخوردار نیست گفت: بخش عمده ابزار مورد استفاده در بازار سرمایه مربوط به ۵۰ سال قبل است که به خوبی قادر به اداره بازار نیست لذا با توجه به اهمیت فوق العاده بازار سرمایه برای آینده کشور دولت اهتمام ویژهای برای بازسازی زیرساختها دارد.
معاون اقتصادی رئیس جمهور در بخش دیگری ازسخنان خود از ارائه گزارش صد روزه رئیس جمهور به مردم در آینده نزدیک خبرداد و تصریح کرد: مهمترین چالش پیش روی دولت در آغاز کار، کسر بودجه ۴۰۰ هزار میلیارد تومانی بود که خوشبختانه این کسری به مقدار زیادی حل شده است همچنین قطع استقراض از بانک مرکزی و چاپ پول بدون پشتوانه نیز اولویت دیگر دولت در حوزه اقتصاد بود.
وی افزود: خوشبختانه درآمدهای جدیدی تعریف شده است تا فشار بیشتری روی مردم وارد نشود و دولت با هزینه کردن از جیب مردم نخواهد خود را تامین کند برنامههای جدیدی هم داریم که فکر میکنم آذر ماه اخبار خوبی به گوش مردم خواهد رسید.
اقای رضایی اضافه کرد: مهمترین مسئله کشور امروز اقتصاد است و از بعد معیشت و زندگی مردم و از بعد پیشرفت و رشد اقتصادی کشور که باید صورت بگیرد. در این دولت در هر دو زمینه برنامه ریزیهایی صورت گرفته که تنها به مسائل روزمره اکتفا نکنیم.
وی افزود: البته مسائل روزمره بسیار مهم است، ولی مسائل درازمدت و بنیادین هم مهم است نکته مهم ایجاد یکپارچگی بین دولت، مجلس، قوه قضاییه، بخش خصوصی و همه مردم است.
اقای رضایی گفت: همانطور که در انقلاب و دفاع مقدس با یکپارچگی پیروز شدیم امروز برای حل مشکلات اقتصادی و پیشرفت در مسائل اقتصادی نیاز به یکپارچگی داریم اول باید از دولت و مجلس شروع کنیم بعد هم بین بخش خصوصی و دولت و همه آحاد جامعه حتی ایرانیان عزیزی که در خارج هستند یکپارچگی باشد.
وی تصریح کرد: ما امروز از همه آنها دعوت میکنیم که سرمایههای فکری و مالی شان را وارد ایران کنند فضا در داخل کشور به سرعت در حال تغییر است و همه زیرساختهای لازم برای جهش اقتصادی ان شاالله در ایران فراهم خواهد شد.
اقای رضایی گفت: از همه دعوت میکنیم که با انگیزه و شوق وارد وطن خود شوند و این وطن عزیز را بتوانیم بهتر از گذشته بسازیم امروز در کمیسیون اقتصاد مجلس بنا به دعوت اقای پور ابراهیمی شرکت کردیم و درباره این برنامهها صحبت و قرار شد در جلسات بعدی هم همکاریهای مشترکی میان معاونت اقتصادی دولت و کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه یابد.
اوراق نفروخته اید در 40 روز اخیر؟
مگه ملت بیسواد هستند مثل شما؟
امثال شما در مقام رئیس بورس آمار را تو کاغذ بهتون می دهند تا به مردم بگویید 40 روز هست اوراق نفروخته ایم اما ما که در بورس هستیم میزان معاملات روزانه اوراق و سهام را می بینیم.
حداقل تو صدا و سیما دروغ نگویید.همه مردم که بیسواد نیستن.میلیونها سهامدار روزانه معاملات بورس را پیگیر هستن.از اینها خجالت بکشید.
اینو کی باید پاسخ دهد در نظام مقدسی که خون بها شهدا است با سرمایه و زحمت مردم بازی کردن و همه را به باد فنا دادن.
شماها برای نابودی مردم ایران فقط تلاش میکنید
اون جای مطمنی که وعدش میدادید این شد
سرمایه های مردم عادی وخرد در بورس را خورد وخمیر کردین
الان همه دارن فرار میکنن به طرف خارج و ارزهای دیجیتال.تاوان این مردم بیگناه چه گناه کبیره ای بود که برای روپا بودن صنعنت وبیکار نشدن حوانان سرمایه های خود را دادن تخویل بورس ودولت هاپلی کزد و۱لیوان اب هم روش قورت دادین.چه بد کردین با دعوت مردم به بورس .چه انتظاراتی واه واه
افای ریسی قرار شد بعد انتخاب شدن اولین برنامه کاریتان بورس باشد شما هم مقصر در این قضایا هستین ودر پیشکاه مردم قض اوت خواهید شد
چرا کسری بودجه دولت را از بورس واز گرده مردم دزاوردی
شما هم ملحون ن هستین
و
متاسفانه رسانه شما در پوشش اعتراض های سهامداران به وضعیت بورس در یکسال گذشته خوب عمل نکرده و بسیاری از خواسته های بحق سهامداران در بیشتر رسانه ها پیگیری نمیشود و عملا مسئولان مربوطه پاسخی به مردم زیان دیده در بورس نمی دهند.
البته عملکرد رسانه شما نسبت به بسیاری از رسانه ها بهتر بوده اما مطلوب نبوده.
چند نمونه از مسائلی که هنوز در بورس حل نشده اینجا اعلام میکنم.
1- عدم پرداخت سود مجامع سالیانه شرکتها در بورس از طریق سجام بعد از یکسال از الزام شرکتها به پرداخت سود از این سامانه.متاسفانه برخی شرکتها مبلغ سودشان اینقدر ناچیز است که ارزش یک کرایه اتوبوس هم ندارد.حداقل قانونی بگذارند که سودهای ناچیز را به سهام تبدیل کنند تا هم بنفع سهامدار باشد هم جلوی مراجعات بانکی گرفته شود.
2- برخی کارگزاری ها بخصوص کارگزاری هایی که از سامانه اکسیر و رایان همراه استفاده میکنند بعضا وجه مشتریان را بجای 48 ساعت در طول 5 تا 7 روز کاری پرداخت میکنند و سازمان بورس نظارتی بر این کارگزاری ها ندارد و سامانه نظارت و پیگیری سازمان بورس هم فعال نیست و پیگیر شکایتها نمیشود.
3-هر زمان بورس مثبت میشود سامانه های بورسی اختلال دارند و بعضا اختلال ها عمدی است چون در حال حاضر افراد فعال در بورس نصف تعداد افراد در تابستان پارسال است و نباید اختلال شبکه پیش بیاید اما مافیای بورس این اختلال را درست میکند و سازمان بورس هم پاسخگو نیست.
4- قرار بود نیم درصد مالیات در فروش سهام از افرادی که در ضرر هستند گرفته نشود اما این طرح بایگانی شد.در حالی که قانونا باید از افرادی که سود میکنند مالیات بگیرند نه سهامدار زیان دیده.
5-ضرر سهامداران صندوق پالایش و سهامدارانی که عرضه اولیه خریده بودند و عرضه اولیه به زیر قیمت عرضه آمده را دولت پرداخت کند.نه مبلغ آن را پرداخت کردن و نه سهامی بابت این ضرری که دولت به مردم وارد کرده به سهامداران خرد داده شد.یکسال هم از این ضررها میگذرد.
6-چرا عرضه اولیه هایی که دولت در بورس عرضه میکند قیمت کارشناسی نمیشود و دولت گرانتر از قیمت ذاتی به مردم عرضه میکند و بعد از چند ماه قیمت سهم به زیر قیمت عرضه می آید.چرا مبارزه با گران فروشی از سهام های دولت شروع نمیشود؟
7-چرا دولت دست از قیمت گذاری دستوری در بازار فولاد سیمان خودرو و ...... بر نمی دارد.اگر اینها خصوصی و سهامی عام است چرا دولت باعث ضرر به سهامداران حقیقی این شرکتها میشود.
8-چرا بساط رانت ارز 4200 تومانی جمع نمیشود تا جلوی واردات و ضرر به شرکتهای بورسی داخلی گرفته شود.
9-چرا سهامداران بورس به دو دسته حرفه ای و آماتور تقسیم نمیشوند تا سهامداران تازه وارد بعد از 6 ماه تا یکسال اجازه معاملات با مبلغ بالاتر را داشته باشند تا جلوی زیان سهامداران کم اطلاع گرفته شود.
10-چرا تمام کسری بودجه دولت در سال جاری حدود 260 هزار تا 400 هزار میلیارد از فروش اوراق و سهام و از جیب سهامداران تامین مالی شود؟چرا با مالیات بر جاهایی که از مالیات فرار میکنند و یا دلال بازی میکنند مثل بازار دلالی مسکن و خودرو کسری بودجه دولت را تامین مالی نمیکنند.از سهامداران خرد بالاتر پیدا نکردید.چرا فقط یک گروه در جامعه باید تاوان کسری بودجه را بدهند.بقیه گروهها چه میشود؟
11-رسانه ملی در اخبار سراسری روزانه اخبار بورس را پوشش نمیدهد.در شبکه خبر هم اخبار بورس یا اخبار اقتصادی مجزا در طول شبانه روز فعال نیست.چرا رسانه ملی کشور در حوزه اخبار بورس و اقتصاد ضعیف و غیر فعال عمل میکند.چرا چند بخش خبری مستقل برای پوشش اخبار بورس و مشکلات سهامداران فعال نمیکند.بخصوص در شبکه یک سراسری و شبکه خبر.
لطفا همه این موارد را پیگیری کنید.باتشکر
بدهید خر قجری بازی کنند !
دوستدارتان امیر
.