با حضور استاندار مرکزی، ۵ پروژه ی آبرسانی در نقاط روستایی و شهر آوه ی ساوه به بهره برداری رسید.
استانداری مرکزی در مراسم بهره برداری از این پروژه ها گفت: امروز برای دسترسی آسان مردم در ۴ روستای مَر، یلداش آباد، ملک آباد، قیز قلعه و شهر آوه، حدود ۲۰ میلیارد ریال هزینه شده است و امیدواریم در سال جاری شاهد راه اندازی پروژه های بزرگ آبرسانی در سطح استان مرکزی باشیم.
مدیر عامل آبفای استان مرکزی نیز گفت: امسال بیش از ۳۳۰ پروژه در حوزه آبرسانی در استان مرکزی تعریف شده که عالبا در حوزه روستایی است که برای اجرای این پروژه ها۳۵۰میلیارد تومان ابلاغ اعتبار شده که در صورت تخصیص، شاهد بهره برداری کامل انها خواهیم بود.
عرفانی نسب افزود: فاز دوم آبرسانی به مجتمع کمال صالح شازند، اجرای تصفیه خانه شهرستان خمین و تکمیل پروژه آبرسانی سردار سلیمانی در ساوه از مهمترین پروژه های در دست اقدام آبفای استان مرکزی است که امسال شاهد بهره برداری انها خواهیم بود.
وی با اشاره به ضریب ۸۶ درصدی بهره مندی جمعیت استان از آب سالم، اضافه کرد: هم اکنون ۹۰ درصد جمعیت روستایی استان مرکزی از آب سالم بهداشتی برخوردار هستند که با اجرای طرح های ابرسانی به ۳۰ روستای جدید این میزان به ۹۵ درصد افزایش خواهد یافت.
در ادامه ی سفر استاندار به ساوه، جلسه بررسی مسائل و مشکلات شهر آوه با حضور برخی از مدیران استانی برگزار شد
حجت الاسلام نیکویی ماهانی امام جمعه آوه در این مرایم گفت: اختصاص سهمیه در طرح جهش مسکن و صدور مجوز فعالیت شبانه روزی شدن درمانگاه آوه از مهمترین مطالبات مردم است.
استاندار مرکزی در این نشست گفت: شهر آوه با وجود بیشترین تولید، از کمترین زیرساخت های مورد نیاز برخوردار است.
آقازاده با اشاره به فعالیت ۲۰۰ واحد دامداری در آوه افزود: رفع مشکلات تولید دامداران و تسهیل در اختصاص زیرساخت های مورد نیاز می تواند به رفع مشکلات انها کمک دوچندانی نماید
وی اضافه کرد: محدودیت معادن شن و ماسه به دلیل برداشت های بی رویه، مشکلاتی را ایجاد کرده که در دستور کار شورای معادن قرار خواهد گرفت.
استاندار مرکزی اضافه کرد: با پرداخت مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان توسط استانداری و اختصاص همین مبلغ توسط شهرداری؛ کار احداث زمین چمن مصنوعی و تجهیز سالن ورزشی شهر آوه که الان بدلیل نبود تجهیزات بلااستفاده مانده، از مصوبات و تصمیمات سفر امروز، آغاز خواهد شد.
استقرار ادارات دولتی، نبود زیرساخت های فرهنگی و احداث کتابخانه، کمبود ولتاژ برق، عدم اختصاص سهمیه شن و ماسه به شهرداری آوه، معضل حادثه خیز بودن محورهای مواصلاتی، فرسودگی شبکه آبرسانی و نبود زمین چمن ورزشی از مشکلات مطرح شده ی شهر آوه در این جلسه بود.