پخش زنده
امروز: -
35 درصد شبکه توزیع و آبرسانی شهرستان ساو دچار فرسودگی اصلاح آن نیز نیازمند تخصیص اعتبار مناسب است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب ساوه گفت: در حال حاضر اعتبار مورد نیاز طرح فاضلاب شهر ساوه با پیشرفت فیزیکی 30 درصد، بالغبر 5 هزار میلیارد ریال جهت تکمیل شبکه و تصفیهخانه نیاز دارد.
سعید طاعتی با اشاره به تنش آبی در این شهرستان گفت: با توجه به کاهش بارندگی در سال جاری و سال گذشته، ضرورت صرفهجویی و مصرف بهینه آب در بخشهای مختلف کشاورزی، صنعتی و شرب بهشدت احساس میشود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب ساوه افزود: با توجه به بارندگیهای مناسب در سال 98 و آبگیری مناسب سد الغدیر ساوه تا حدودی توانستیم بر مشکلات کمآبی با بهرهمندی از ذخیره آب فائق آییم اما با توجه به کاهش چشمگیر بارندگی و بارش نامناسب امسال، کاهش تراز آبی سد الغدیر محسوس است.
طاعتی با اشاره به تأکید اقشار مختلف مردم در صرفهجویی مصرف آب اظهار کرد: در صورت ادامه شرایط فعلی و کاهش بارندگیها، شهرستان ساوه نیز متأثر از بحران کمآبی خواهد بود بخصوص اینکه ذخیره آب سد الغدیر در صورت عدم بارندگی در تأمین آب شهر ساوه بهطور مستقیم تأثیرگذار است.
وی بیان کرد: پیشبینی صنعت آب طی چند سال آینده، الزام به رعایت تمامی دستگاههای ذینفع و مردم بر اجرای صحیح مدیریت مصرف و برداشتهای آب از منابع زیرزمینی و سطحی را دارد.
طاعتی با بیان اینکه شهر ساوه، 55 درصد از نیاز آبی خود را از سد الغدیر ساوه تأمین میکند لزوم برنامهریزی در توزیع آب با اولویت آب شرب را متذکر شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب ساوه خاطرنشان کرد: در صورت ادامه روند فعلی مصارف، بخصوص در بخش کشاورزی و عدم استفاده بهینه از پساب شهری در صنایع و غیره در شرایط فعلی و کاهش بارندگیها، شرایط مناسبی نخواهیم داشت.
طاعتی با اشاره به آغاز اجرای طرح زون بندی و مدیریت فشار آب در شبکه توزیع در این شهرستان تصریح کرد: هدف اصلی از اجرای طرح مذکور، کاهش هدر رفت آب، مدیریت تقاضای آب، بجای مدیریت تأمین است.
وی گفت: هماکنون حداقل 35 درصد شبکه توزیع و آبرسانی این شهرستان دچار فرسودگی است و اصلاح آن نیز نیازمند تخصیص اعتبار مناسب است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب ساوه با اشاره به اینکه با توجه به اقدامات مناسب سازنده در مناطق روستایی در سه ماه اخیر، آبرسانی سیار وجود نداشت، افزود: روستای قیزقلعه با انجام لولهگذاری تکمیلی و تجهیز ایستگاه پمپاژ، از شرایط سیار خارج شد و هماکنون با کاهش گرما شاهد شرایط پایداری در سطح روستاهای این شهرستان هستیم.
طاعتی اظهار کرد: عمده برنامههای این شرکت بیشتر معطوف به مدیریت مصرف آب و کاهش هدر رفت در تأسیسات آبرسانی است.