کار برداشت طلای سرخ از سطح اراضی زعفران بخش کدکن آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی رئیس جهاد کشاورزی بخش کدکن گفت: محصول زعفران بعنوان یکی از
عباسیان افزود: آب و هوای خاص و کوهستانی کدکن و آبیاری و رسیدگی زیاد به مزارع زعفران نیز موجب شده زعفران کدکن عیار بسیار مطلوبی داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه مرحله برداشت زعفران پر زحمتترین بخش کشت زعفران است گفت: برداشت این محصول همه ساله در این منطقه از اواخر مهر ماه شروع شده و ۳۰ تا ۴۵ روز ادامه دارد.
رئیس مرکز جهاد کشاورزی بخش کدکن درباره عوامل افزایش عملکرد زعفران گفت: توجه به شرایط اقلیمی و تاریخ کشت زعفران، تغذیه، آبیاری، مبارزه با علفهای هرز و ضدعفونی بنه از جمله عواملی است که باعث افزایش عملکرد این محصول میشود.
عباسیان با بیان اینکه با توجه به شرایط اقلیمی، عملکرد گل زعفران کاهش قابل ملاحظهای نسبت به سال گذشته دارد گفت؛ میزان تولید گل زعفران بخش کدکن در سالهای گذشته ۷ تن بود که امسال این رقم کاهش خواهد یافت.