ترکیبهای غذایی سمی که نباید بخورید!
مصرف برخی خوراکیها با هم مانند سیبزمینی با گوشت، گوجهفرنگی با خیار، قهوه با شیر در مقدار زیاد، میتواند خطرناک باشد.
به گزارش گروه وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، دکتر النا سولوماتینا، متخصص تغذیه، نوشت که سیبزمینی با گوشت خوردن، هضم را مشکل میکند.
حتی ترکیبات غذایی آشنا میتواند باعث ناراحتی در معده شود. او میگوید که برنامه غذایی ناسالم، چه عواملی را میتواند به دنبال داشته باشد.
گوشت با سیبزمینی، گوجهفرنگی با خیار، قهوه با شیر، آنچنان ترکیب خوبی نیستند. همه تصور نمیکنند که چنین ترکیبات غذایی رایج و آشنایی میتواند در هضم، ضرر داشته باشد.
با این حال، بسیاری از مردم پس از خوردن ترکیب این غذاها ناراحتی را تجربه میکنند و دقیقاً به دلیل ناسازگاری برخی از غذاهای آشنا یا مواد تشکیلدهنده آنها با اختلالاتی در کار دستگاه گوارش مواجه میشوند.
او گفت: بسیاری از مردم، گوشت با سیبزمینی یا ماکارونی را نمیتوانند هضم کنند. یک توجیه برای این وجود دارد: گوشت، محصولی که در معده هضم میشود، نیاز به اسید کلریدریک دارد، اما غذاهای نشاستهای در معده هیچ واکنشی بر روی آنها انجام نمیشود. (هضم چنین غذاهایی عمدتا در روده رخ میدهد.)
به همین دلیل، افرادی هستند که پیراشکی گوشت و سیبزمینی برای آنها منع مصرف دارد.
او ادامه داد که برخی از سبزیجات با دیگر مواد غذایی در معده مخلوط نمیشوند. به عنوان مثال، از سالاد گوجهفرنگی و خیار بیش از حد استفاده نکنید.
سولوماتینا میافزاید: بسیاری نیز گوجهفرنگی با خیار را توصیه نمیکنند، اما همه چیز اینجا فردی است و بسیاری از مردم، سالاد خیار و گوجه را در حجم زیاد میخورند.
متخصص تغذیه، همچنین از زیاد نوشیدن قهوه با شیر به دلیل ویژگیهای ترکیب شیمیایی این محصولات، منع میکند.
سولوماتینا توضیح داد: اگر شما یک فنجان قهوه و شیر بنوشید، چنین چیزی نخواهد بود؛ اما در مقدار زیاد، قهوه مانند چای قوی به پروتئینهای شیر، وصل میشود و این موضوع، هضم غذا را پیچیده میکند.
منبع: اسپوتنیک