خراسان رضوی با تولید بیش از ۷۰درصد زعفران کشور بعنوان مرکز و بزرگترین تولیدکننده این محصول است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: سطح زیر کشت
محمد میری افزود: زعفران به طور میانگین به ۲۱۰نفر روز نیروی کار در سطح یک هکتار نیاز دارد، یعنی هر هکتار حدود یک اشتغال دائم در حوزه تولید ایجاد می کند.
وی گفت: تعداد واحدهای دارای پروانه بهره برداری فرآوری و بسته بندی زعفران در خراسان رضوی ۱۲۱واحد به ظرفیت اسمی ۴۰۰تُن است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: زعفران ایران به ۵۶کشور جهان صادر میشود که ۱۰کشور اول به ترتیب امارات متحده عربی، اسپانیا، هنک کنگ، ویتنام، ایتالیا، افغانستان، قطر، هند، آلمان وفرانسه که ۹۶.۵درصد از کل صادرات زعفران به این ۱۰کشور و ۳.۵درصد باقی مانده به ۴۶کشور دیگر صادر میشود و ۷۲ درصد صادرات به ۴کشور اول انجام میشود.