تنها پنج درصد از عسل تولیدی استان اصفهان به حوزه خلیج فارس صادر میشود.
سید محمد مهدی طبائیان افزود:در استان بیشترین عسل در شهرستانهای نجف آباد، خوانسار و گلپایگان تولید میشود که هر سال حدود ۵ هزار تن عسل تولید و از این مقدار تنها ۵ درصد به کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر میشود.
وی، نبود متقاضی عسل تولیدی اصفهان را عامل اصلی کاهش صادرات دانست و افزود: در صدد هستیم که عسل اصفهان را به کشورهای اروپایی صادر کنیم.
وی، استان تهران را از مشتریان اصلی عسل اصفهان معرفی کرد و گفت: در حال حاضر زنبورداران میتوانند به راحتی از سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان مجوز کوچ و استقرار بگیرند و هر مکانی را که برای تولید عسل مناسب بدانند مستقر شوند، اما مشکل اساسی آنها گرانی شکر و پایدار نبودن شرایط جوی آب و هوایی است.