مدیرکل دفتر ارتباط با جامعه وزارت علوم پیشنهاد راه اندازی کارگروهی در حوزه صنایع غذایی متشکل از دانشگاهها و پژوهشگاهها را در راستای صنعتی سازی ایدهها، ارائه کرد.
وی با تاکید بر اینکه امروزه انتظارات از دانشگاهها در زمینه رفع نیازها افزایش یافته است، اظهار داشت: از این رو دانشگاهها باید اثرگذار و مؤثر باشند و لازمه تحقق این امر شناخت موضوعات کشور است و برگزاری چنین جلساتی در حد معرفی و شناخت اولیه است، از این رو امیدواریم طرفین همکاری یعنی دانشگاهها و دستگاههای اجرایی در مذاکرات خود به دستورالعملها و روشهای مشترک همکاری برسند.
آقای سیف با بیان اینکه درحال حاضر ابزارهای لازم در دانشگاهها برای حرکت به سمت مأموریت گرا شدن وجود دارد، اظهار کرد: امیدواریم دانشگاهها به سمت اثربخشی و مأموریت گرایی در حوزههای مختلف حرکت کنند و در این راستا اگر دانشگاهها و پژوهشگاهها در حوزههای مختلف به ویژه صنایع غذایی ایدهای دارند، ارائه دهند و در این راستا جلساتی را برگزار کنند.
مدیر کل دفتر ارتباط با جامعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خاطر نشان کرد: بر اساس جمع بندیهای صورت گرفته پیشنهاد میشود دانشگاههایی که دارای رشتههای مرتبط با صنایع غذایی هستند و همچنین پژوهشگاهها کارگروهی را در حوزه صنایع غذایی در راستای صنعتی سازی ایدهها تشکیل دهند.