رئيس کارگروه صنايع غذايي کميسيون کشاورزي اتاق
طرح هاي دانش بنيان عامل موفقيت در بازارهاي جهاني
شريعتي: هرقدر ضريب طرح هاي دانش بنيان را در صنايع غذايي بالا ببريم ، در رقابت هاي جهاني موفق هستيم.
علي شريعتي در حاشيه نشست کميسيون کشاورزي اتاق ايران در مصاحبه اختصاصي با خبرنگار
خبرگزاري صدا و سيما افزود: با توجه به شرايط اقتصادي در دنيا اگر بخواهيم ارزش اقتصادي خود را افزايش دهيم بايد به توسعه پايدار کشاورزي کمک کنيم که حلقه بعدي آن صنايع غذايي است.
شريعتي با بيان اينکه در شرايط کنوني قيمت نفت، بايد درحوزه کشاورزي از رويکرد هاي صادراتي حمايت کنيم اضافه کرد: به ويژه بايد صنايع غذايي را توسعه دهيم زيرا صنايع غذايي به علت اينکه حلقه واسط از کشاورزي تا مصرف است از نظر ضريب اشتغال به ويژه در طرح هاي زود بازده داراي مزيت است.
وي گفت: اگر چه طرح هاي زود بازده درکل توليد و صنايع با موفقيت همراه نبود اما درحوزه کشاورزي و صنايع غذايي طرح هاي صادرات محور، زود بازده تر و عملياتي تر است.
شريعتي گفت: استفاده از فناوري نانو درصنايع غذايي موجب کاهش قيمت تمام شده محصولات، معرفي محصولات جديد و افزايش سبد محصولات همچنين افزايش ارزش افزوده کالا مي شود.