عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران از اشتغالزایی یک میلیون نفری با فعال کردن معادن غیرفعال خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از اتاق تهران؛ آقای سجاد غرقی گفت: بررسیها نشان میدهد که بیشتر معادن غیرفعال در مناطق دور افتاده و کمتر برخوردار کشور واقع شدهاند. با فرض ایجاد متوسط ۷ شغل غیرمستقیم بهازای هر شغل مستقیم در صنعت معدنکاری، اگر در هر معدن فعال شده بهطور مستقیم ۴۰ نفر مشغول به کار شوند، راهاندازی چهار هزار و ۴۴ معدن غیرفعال، اشتغالزایی بیش از یک میلیون نفری را به همراه داشته و در رشد و توسعه این مناطق و در نهایت کشور تاثیرگذار خواهد بود.
وی افزود: کل ذخایر معدنی کشور براساس آمارهای سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی حدود ۵۳ میلیارد تن و میزان ذخایر قطعی معادن نیز حدود ۳۵ میلیارد تن است که ایران را در بین ۱۵ کشور شاخص معدنی جهان جای داده است.
عرقی گفت: براساس آخرین آمار ارائه شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت تا پایان سال ۱۳۹۹ تعداد ۶ هزار و ۸۶۵ معدن فعال، چهار هزار و ۴۴ معدن غیرفعال و ۲۶۵ معدن در حال تجهیز در کشور وجود داشته است.
وی افزود: از بین چهار هزار و ۴۴ معدن غیرفعال کشور، استان خراسان رضوی با ۴۵۲ معدن، آذربایجان شرقی با ۴۰۴ معدن، یزد با ۲۶۲ معدن، اصفهان با ۲۴۹ معدن و مرکزی با ۲۴۴ معدن، بیشترین تعداد معادن غیرفعال را به خود اختصاص دادهاند.
رئیس سازمان صداوسیما هدف رسانه را ایجاد تحول در راستای منافع مردم دانست ولی آیا رابطه بالا می تواند تحول کشوری ایجاد کند!در تمام برنامه های صداوسیما مکان و مشکل رابطه ندارد و این از موارد نادر هست حال برآن شدیم برای اولین بار نوعی تعامل بین استان ها و صداوسیما ایجاد و آنچه ظرفیت استانی هست در قالب مستندهای خلاق از رسانه پخش کنیم این روش باعث ایجاد سبقت گرفتن استان ها از هم و پخش مواردی می کند که اصلا فکرش هم نبوده است و این امر باعث زمزمه تکرار تکرار در بین استان ها میشود که ما هنوز ظرفیت و مستند در حال تهیه داریم!
حال آن برنامه خاص در انتها تمام مستندها جمع آوری و در یک گفت وگوی ویژه خبری از استاندار آن استان دعوت می کند و آن استاندار ظرفیت ها تحلیل معنایی می کند باشد بدست آوردن صداوسیما هم در صدم ثانیه هست!