ساخت سایت موزه و پایگاه پژوهشی غرب خراسان رضوی آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیرکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری خراسان رضوی گفت: محوطه
سیدجواد موسوی با تاکید بر وجود ظرفیتهای مختلف در محوطه باستانی فیروزآباد افزود: در مرحله نخست ۶۴۰میلیون ریال اعتبار برای گمانهزنی این محوطه باستانی در نظر گرفته شده است که پس از دریافت دادههای این گمانهزنی، زمینه حضور مراکز تحقیقاتی از دانشگاهها فراهم و این منطقه به یک مکان گردشگری تبدیل میشود.
وی در خصوص فرصتهای گردشگری بخش شهرآباد اظهار کرد: ظرفیتهای توریستی بخش شهرآباد استثنایی است و ما آمادگی داریم برای تهیه طرح جامع گردشگری بخش شهرآباد اقدام کنیم.
مدیرکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری خراسان رضوی درباره محروم بودن بخش شهرآباد از وجود اقامتگاه بومگردی هم اظهار کرد: توسعه گردشگری به دست مردم است و ما مسیر را برای علاقهمندان هموار خواهیم کرد.
مجتبی شاکری فرماندار بردسکن هم گفت: ۲۲۰ اثر تاریخی در شهرستان بردسکن وجود دارد که از این تعداد ۳۰ اثر دارای شماره ثبت ملی است و ضروری است دیگر آثار تاریخی شهرستان هم در فهرست آثار ملی به ثبت برسد.
احمد صابری زارع مسئول نمایندگی میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی بردسکن نیز گفت: محوطه و منطقه باستانی فیروزآباد بر اساس شواهد علمی موجود، مسیر عبور امام رضا(ع) از مرو به نیشابور در قرن دوم هجری بوده و نیازمند توجه ویژه مسئولان گردشگری استان و کشور است.
در مراسمی یا حضور مدیرکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری خراسان رضوی، فرماندار بردسکن، نماینده مردم شهرستانهای بردسکن، خلیلآباد و کاشمر در مجلس شورای اسلامی مرحله نخست احداث موزه میراث فیروزآباد در قالب طرح گمانه زنی محوطه باستانی آغاز شد.
در مرحله دوم هم مطالعات ژئوفیزیک محوطه انجام و گام عملیاتی راه اندازی موزه برداشته میشود.