رییس دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از روشهای طب ایرانی در حال حاضر در حوزه سرپایی به بیماران کرونایی استفاده میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، دکتر مهدی یوسفی اظهار کرد: در حال حاضر در حال تدوین شیوه نامه ارائه
وی خاطرنشان کرد: در این کمیته با حضور صاحبنظران و اعضای هیات علمی، راهکارهای استفاده از روشهای طب ایرانی در درمان بیماران بستری مبتلا به کرونا مورد ارزیابی قرار گرفت تا بتوان به بهترین شکل ممکن از ظرفیت طب ایرانی و مکل برای خدمات رسانی به بیماران استفاده شود.
رییس کارگروه طب سنتی و کرونا کمیته علمی مبارزه با کرونا خراسان رضوی تصریح کرد: دیدگاه کلی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد و در میان اعضای هیات علمی، بر پایه گفتمان علمی است و باید با هم فکری و استفاده از نظرات صاحبنظران، بهترین روشهای درمانی را در زمینه طب ایرانی استخراج و برای خدمت به بیماران به کار گرفت.
دکتر یوسفی یادآور شد: در حوزه خدمات رسانی به بیماران سرپایی روزانه تا بیش از ۲۰۰بیمار کرونایی نیز در سلامتکدهها خدمات رسانی شده است و در کنار آن با مشارکت بسیج جامعه پزشکی این خدمات به بیماران ارائه میشود.
به گفته وی، بیمارانی که تحت درمان با استفاده از روشهای طب ایرانی قرار میگیرند به صورت مستمر (سه روز، یک هفته و دو هفته بعد از مراجعه) مورد پیگیری قرار میگیرند و نتایج آن به ثبت میرسد تا بتوان بر اساس دادههای آماری نظرات و تصمیم گیریهای علمی را ارائه داد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه تمامی اقدامات درمانی بر روی بیماران مبتلا به کرونا مستندسازی و ارزیابی میشود افزود: در حال حاضر بیشتر واکنشها در برابر گزافه گوییها و ادعاهای واهی افراد غیرعلمی گرفته میشود و این در حالی است که در صورت ارائه مستندهای علمی توسط متخصصین این حوزه، میتوان به بیماران به شکل مناسبی خدمات ارائه داد.