فعالان صنعت آرد و نان از پایتخت نان سنتیِ کشور در اصفهان برای حضور در سیزدهمین نمایشگاه بین المللی غلات آرد و نان در تهران اعلام آمادگی کردند.
محسن ضیائی افزود: نانوایان در غرفهای از این نمایشگاه نان سنتی سبوس دار را پخت و بین بازدیدکنندگان از این نمایشگاه توزیع میکنند تا به سمت استفاده از نانهای سالم سبوس دار گرایش پیدا کنند.
وی، فرهنگ سازی در زمینه مصرف نان سبوس دار با آرد کامل را از سیاستهای سازمان بهداشت جهانی و وزارت بهداشت و در راستای برنامه قلب سالم در اصفهان بیان کرد و گفت: همچنین با برپایی کارگاه تخصصی در فضای باز این نمایشگاه محمدرضا خواجه نایب رییس انجمن علوم و فنون غلات اصفهان و از پایه گذاران تولید نان سبوس دار در اصفهان تکنیکها و فنون به روز تولید نانهای با کیفیت را به نانوایان ودانشجویان علاقه مندبه این صنعت را رایگان آموزش میدهد.
سیزدهمین دوره نمایشگاه بین المللی غلات آرد و نان ۳۱ شهریور تا ۳ مهر با پیش بینی حضور ۱۰۰ شرکت داخلی و خارجی در شرکت نمایشگاههای بین المللی تهران برگزار میشود.