نخستین دوره جشنواره استانی هفت اقلیم تولیدات هنری فارس با عنوان هاتف آغاز شد.
دبیر جشنواره هاتف کمک به گفتمانسازی فرهنگی و هنری معارف انقلاب اسلامی با شناسایی و حمایت از ایدههای نوآورانه و مبتکرانهبسیجیان و پایوران و سربازان زیرمجموعه بسیج اقشار و نواحی سپاه فجر فارس در حوزههای هفتگانه هنری و ادبی را نام برد.
مجتبی اشرافی ادامه داد: ایجاد یک پیش زمینه برای برگزاری جشنواره ملی و یا حتی بینالمللی برپایه داشتههای این جشنواره استانی و جشنوارههای مشابه، توسط معاونت فرهنگی و هنری سپاه فجر استان فارس از اولویتهای ما برای برگزاری نخستین دوره جشنواره فرهنگی و هنری هاتف بوده است.
دبیر جشنواره هاتف با تأکید بر اجرای جشنواره استانی هاتف در استان فارس و شیراز سومین حرم اهل بیت علیهم السلام، اظهار امیدواری کرد که این جشنواره الگوی فستیوالهای جامع هنری و فرهنگی در استان و کشور باشد.
این استاد دانشگاه، با برشمردن ابزار اجرایی این جشنواره، ظرفیتهای موجود نیروی انسانی و هنرمند استانی ائم از بسیجی، دانشگاهی و شهرستانی؛ مرکز آفرینشهای هنری بسیج فارس، مراکز رقومی بسیج شهرستانی (جهرم و اقلید) و همچنین سازمان صدا و سیما، روابط عمومی سپاه فجر و سایر اقشار و نهادهای مرتبط در قالب انعقاد تفاهمنامه همکاری را بازوان اجرایی و همکاران اصلی در اجرای این جشنواره استانی برشمرده و اذعان امیدواری کرد که این جشنواره بتواند به استعدادیابی و شکوفایی توانمندیهای بالاقوه شهرستانی و استانی در استان هنرپرور فارس منتهی شود.
اشرافی، حوزههای رقابتی جشنواره هاتف را شامل ۷ حوزه «فیلم»، «عکس»، «کتاب و نشر»، «هنرهای دیجیتال»، «سرود، نماهنگ و موسیقی»، «هنرهای تجسمی» و «تئاتر» دانسته و خاطرنشان کرد که این جشنواره در طی دو مرحله و در دو سطح قشری-ناحیهای و استانی برگزار میشود؛ که در مرحله اول، در یک مدت زمان مشخص تا آبان ماه ۱۴۰۰ اقشار و نواحی اقدام به برگزاری و انتخاب آثار منتخب در حوزههای هفتگانه کرده و این آثار و تولیدات منتخب را برای شرکت در مرحله استانی به ستاد استان و دبیرخانه جشنواره هاتف ارسال می کنند.
دبیر جشنواره فرهنگی و هنری هاتف همچنین اختتامیه این جشنواره را نیمه اول آذرماه ۱۴۰۰ و مصادف با گرامیداشت هفته بسیج اعلام کرد.