به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،مدیرکل آموزش و پرورش فارس در آیین اختتامیه اولین و افتتاحیه دومین جشنواره ایران یار گفت: حمایت از کالای ایرانی به مفهوم ایجاد اشتغال و توسعه فناوری است که این مساله میتواند توسعه دانشگاهها و تکنولوژی کشور را نیز به دنبال داشته باشد.
فرهاد اسماعیلی افزود: امروز صادرات کالا فقط جنبه اقتصادی ندارد و جنبه فرهنگی نیز دارد و موجب صدور فرهنگ کشورها به یکدیگر نیز میشود.
وی ادامه داد: استقبال چشمگیر دانش آموزان از جشنواره ایران یار فرصت مناسبی را برای دست اندرکاران تعلیم و تربیت ایجاد میکند تا با تکیه بر عرق ملی دانش آموزان این مساله را در آنان تقویت کرد.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش فارس نیز در این جلسه گفت: برنامههای فرهنگی و هنری یکی از بنیادیترین راهها برای تقویت سرمایههای فرهنگی و اجتماعی جامعه است.
جهانبخش بانشی گفت: جشنواره فرهنگی ایران یار با هدف ترویج تولید و استفاده از کالای ایرانی با همکاری اداره کل آموزش و پرورش فارس، سازمان بسیج کارگران، سازمان بسیج دانش آموزی، سازمان بسیج فرهنگیان و تشکلهای دانش آموزی استان برگزار گردید.
بانشی گفت:ترویج فرهنگ مصرف کالای ایرانی و ایجاد بستر رقابت بین فعالان این حوزه برای رشد و شکوفایی و تقویت ایدههای خلاق و کاربردی با محوریت کالای ایرانی مد نظر همه دست اندر کاران این جشنواره بوده است.
وی با بیان اینکه قریب به ۱۱ هزار دانش آموز در اولین جشنواره ایران یار شرکت کردند افزود: شعر، داستان کوتاه، نقاشی، انشا نویسی، نشریه دیواری، سرود و عکاسی از جمله رشتهها و محورهای این جشنواره بود.
جانشین ستاد تخصصی اقشار بسیج سپاه فجر فارس نیز با بیان اینکه دانش آموزان اینده سازان این نظام و انقلاب هستند گفت: بهترین مکان برای توسعه و رشد فرهنگ استفاده از کالاهای ایرانی و داخلی مدارس هستند.
سرهنگ پاسدار امیر جاهدی بیان کرد: دانش اموزان طلایه داران و پرچم داران حرکتهای انقلابی هستند و فرهنگیان همیشه نقش موثری در جهت دهی دانش آموزان به عنوان سفیران هدایت به سمت آرمانهای انقلاب داشته اند.
جاهدی گفت: استفاده از کالاهای ایرانی موجب ایجاد اقتصادی مقاوم، افزایش اشتغال و کاهش بیکاری و افزایش قدرت پول ملی خواهد شد که این خود موجب تحولات گسترده در سطح ملی خواهد شد.