رئیس اتاق بازرگانی کرمان : تمرکز روی صنایع بزرگ در استان باعث رهاشدگی صنایع کوچک شده است.
به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان؛طبیب زاده امروز در جلسه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی گفت :مقایسه آمار صنایع کوچک استان با سایر استانها این موضوع را به خوبی نشان میدهد که صنایع کوچک عملاً متولی خاصی در استان ندارند.
وی افزود: درست است که این صنایع به شرکت شهرک های صنعتی واگذار شده اما این شرکت نمی تواند نقش حمایتی مناسبی از صنایع کوچک داشته باشد.
رئیس اتاق بازرگانی ،صنایع، معادن وکشاورزی استان اظهارداشت: حمل و نقل پیشرفته، مدیریت صادرات، خدمات بستهبندی و برندینگ در استان کرمان نداشتیم وباید با این رویکردها باید به صنایع کوچک در استان توجه اساسی شود.
طبیب زاده تاکید کرد : در صورت توجه ویژه به صنایع کوچک به موازات صنایع بزرگ با ظرفیت های آن، می توان بخشی از بیکاری را رفع کرد.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی هم با اشاره به فعالیت 35 درصد واحدهای تولیدی مجوز دار در استان افزود: ۴۰ درصد واحدهای تولیدی استان نیمهفعال و25 درصد تعطیل هستند و بنابراین اولین اولویت استان تعیین تکلیف واحد های تعطیل و نیمه فعال است تا بتوان روی آنها برنامهریزی کرد.
پور ابراهیمی با بیان اینکه بعضی از واحدها در طول ۱۰ تا ۲۰ سال گذشته تعطیل شدند و به دلیل به روز شدن فناوری عملا امکان راه اندازی دوباره آنها وجود ندارد و در عوض استان تمام تلاش خود را روی واحدهای نیمه فعال و استفاده بهتر از واحدهای فعال کند.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد :با توجه به سرعت رشد شرکت های بزرگ ، شرکت های کوچک ذیل این شرکت ها در حال شکل گیری است و شکل گیری واحدهای جانبی کنار صنایع بزرگ می تواند به تولید نیازمندی های شرکت های بزرگ / جلوگیری از واردات و ایجاد اشتغال کمک کند.
در این جلسه استاندار کرمان نیز با بیان اینکه کشور مشکل سیاسی و امنیتی ندارد و آنچه باید روی آن تمرکز کرد اقتصاد است گفت: در حوزه کسب و کارهای کوچک خوشبختانه سقف تعهد اداره کل هایی مثل کمیته امداد و بسیج سازندگی پرشده و ایجاد ۱۸ هزار شغل نیز در ستاد اجرایی فرمان امام تعهد شده است.