سطح زیرکشت گلخانهای در شهرستان جوین در پنج سال به ۲۵هزار مترمربع رسیده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین با بیان اینکه روش گلخانهای در جوین که
علی اکبر قارزی، توسعه کشت گلخانهای را موجب افزایش بهرهوری در اقتصاد کشاورزی و مدیریت راهبردی آب دانست و افزود: استفاده از این روش زراعت موجب افزایش کمی و کیفی محصولات میشود؛ بطوری که حجم تولید را در فضای کشت کوچک به چندین برابر میرساند.
وی ادامه داد: گوجهفرنگی، خیار، فلفل، انواع سبزیجات و آلوئهورا عمده محصولاتی هستند که هماینک در گستره ۲۵هزار مترمربعی واحدهای گلخانهای جوین تولید میشوند.
قارزی در ادامه اعلام کرد: همچنین امسال نخستین گلخانه تولید محصولات سبزی و صیفی، مجهز به سامانه گرمایشی در جوین مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
به گفته وی، این "سامانه گرمایشی از کف گلخانه" به مساحت ۱۲۰۰مترمربع بخاطر قابلیت کنترل دما و گرمای یکنواخت، امکان برداشت سالانه محصول را در ۳نوبت مجزا ایجاد کرده است.