مدیرکل غله و خدمات بازرگانی چهارمحال و بختیاری از ذخیرهسازی ۲ هزار و ۷۰۰ تُن برنج در استان خبر داد.
وی افزود: از ابتدای امسال تاکنون، یکهزار و ۸۰۰ تُن برنج از طریق اتحادیهها و اصناف در استان توزیع شده است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: برنج محلی ذخیرهسازی نمیشود و برنج مورد تأیید شرکت بازرگانی که وارداتی هستند، ذخیرهسازی میشود.
قنبری افزود: سرانه مصرف برنج هر فرد در ماه بیش از سه کیلو و ۳۰۰ گرم است.