با هدف افزایش تولید مرغ گوشتی میزان جوجهریزی در مررغداریهای شهرستان مرزی تایباد ۳۰درصد بیشتر شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر جهاد کشاورزی تایباد گفت: اجازه این میزان جوجهریزی امسال در ۲۵واحد
جواد اعتضادی با اشاره به دو و نیم میلیون قطعه جوجهریزی سالانه در مرغداریهای تایباد افزود: هر سال بطور میانگین افزون بر پنج هزار تُن گوشت مرغ در این شهرستان تولید و روانه بازر میشود.
وی گفت: هر دوره جوجه ریزی ۴۵تا۵۰ روز طول میکشد که در صورت رعایت ضوابط بهداشتی و فاصله زمانی بین هر دوره، مجوز جوجهریزی واحدهای مرغداری برای دوره بعد صادر خواهد شد.
مدیر جهاد کشاورزی تایباد افزود: "همه فرایند مراحل پرورش مرغ شامل جوجهریزی، واکسیناسیون، بروز بیماری و درمان" در نایباد با فعال شدن "سامانه پایش و مراقبت از بیماریهای طیور" در این سامانه ثبت خواهد شد.
اعتضادی با بیان اینکه مرغهای تولید این شهرستان هماینک بطور زنده برای کشتار به دیگر نقاط خراسان رضوی ارسال میشوند گفت: ۵۰درصد از کل حجم مرغ پرورش یافته در تایباد پس از کشتار دوباره برای مصرف محلی وارد بازار این شهرستان میشود.
وی گفت: فعالیت ۲۵واحد مرغداری در این شهرستان زمینه اشتغال افزون بر ۸۰نفر را به صورت مستقیم فراهم کرده است.
مرکز شهرستان ۱۳۸هزار نفری تایباد در فاصله ۲۲۵کیلومتری جنوب شرقی مشهد و جوار مرز با افغانستان واقع است.