خبرگزاری رویترز اعلام کرد نیو ساوث ولز پرجمعیتترین ایالت استرالیا و کانون شیوع سویه دلتا ویروس کرونا در این کشور، ۱۲۱۸ مورد ابتلا به کرونا را گزارش کرده است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما پایگاه اینترنتی نشریه هیل اعلام کرد: مقامات ایالت نیو ساوث ولز قصد دارند محدودیتهای مربوط به شیوع ویروس کرونا را پس از ۹ هفته قرنطینه کاهش دهند. این محدودیتها قرار است تا پایان سپتامبر به قوت خود باقی بمانند.
گلادیز برجیکلیان نخست وزیر ایالت نیو ساوث ولز گفت وی زمانی که ۷۰ درصد از افراد ۱۶ ساله به بالا واکسینه شوند، این ایالت را بازگشایی میکند. وی گفت: «صرف نظر از تعداد مبتلایان به کرونا، در زمانی که ۷۰ درصد از جمعیت نیو ساوث ولز واکسن کرونا را تزریق کنند، میتوانند آزادانه رفت و آمد داشته باشند.» نخست وزیر نیو ساوث ولز یکشنبه گفت هنوز در نیمه راه این هدف قرار دارد.
ویکتوریا دومین ایالت پرجمعیت استرالیا یکشنبه از وجود ۹۲ مورد جدید ابتلا به کرونا خبر داد که این رقم بالاترین میزان روزانه در تقریباً یک سال گذشته است.
از زمان آغاز همه گیری کرونا، تاکنون ۶ بار در ویکتوریا وضعیت قرنطینه اجرا شده است.
دانیل اندروز نخست وزیر ایالت ویکتوریا گفت قرنطینه در این ایالت که قرار بود پنجشنبه پایان یابد برای مدت زمان نامشخصی تمدید میشود. وی گفت ما امروز شاهد موارد متعددی از ابتلا به ویروس کرونا هستیم و نمیتوانیم بازگشایی درروزهای این هفته را بررسی کنیم.
«قلمرو پایتختی استرالیا» که کانبرا پایتخت استرالیا در آنجا قرار دارد نیز شنبه ۱۳ مورد جدید ابتلا به کرونا را اعلام کرد.
وزارت بهداشت استرالیا اعلام کرد از زمان آغاز همه گیری کرونا، بیش از ۵۱ هزار نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده و هزار نفر نیز جان خود را از دست داده اند.
شش ایالت و دو قلمرو استرالیا اقدامات محدودکنندههای را برای مهار گسترش ویروس کرونا به اجرا در آورده اند؛ برخی از این اقدامات عبارتند از بستن مرز کشوری اجرای قرنطینهها و اقدامات احتیاطی سختگیرانه در خصوص فاصله اجتماعی.
علاوه بر این، دولت ملی استرالیا مرزهای ملی را در ابتدای همه گیری ویروس کرونا تعطیل کرد. با وجود این، دولت ملی اعلام کرده است راهبرد به صفر رساندن ابتلا به کرونا در استرالیا که قبلاً به کاهش موارد ابتلا به این بیماری کمک کرد، به سبب گسترش گونه دلتا و آسیب دیدن اقتصاد واقع بینانه نیست.