ادامه همه گیری بیماری کووید ۱۹
ابتلای بیش از ۲۰۳ میلیون نفر به کرونا در جهان
بر اساس آمار، تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در جهان به بیش از ۲۰۳ میلیون نفر، شمار جان باختگان به بیش از ۴ میلیون و سیصد هزار نفر و تعداد بهبودیافتگان به بیش از ۱۸۲ میلیون نفر افزایش یافت.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، بر اساس اعلام سایت ورلد او مترز، شمار مبتلایان به
کرونا در جهان به ۲۰۳۴۳۹۹۲۶ نفر، شمار جان باختگان به ۴۳۰۷۳۱۰ نفر و شمار بهبودیافتگان به ۱۸۲۷۳۹۸۸۱ نفر افزایش یافته، همچنین وضعیت بیش از ۹۸ هزار نفر از مبتلایان، وخیم گزارش شده است.
آمار مبتلایان، جان باختگان و بهبودیافتگان ویروس کرونا در جهان
بستری بیش از ۱۶ میلیون بیمار کرونایی در جهان
یازده کشور نخست جهان در ابتلا به ویروس کرونا
تا این لحظه آمریکا با بیش از ۳۶ میلیون و ۵۴۳ هزار نفر، هند با ۳۱ میلیون و ۹۶۹ هزار، برزیل با ۲۰ میلیون و ۱۶۵ هزار، روسیه با ۶ میلیون و ۴۴۷ هزار، فرانسه با بیش از ۶ میلیون و ۳۰۵ هزار، انگلیس با بیش از ۶ میلیون و ۶۹ هزار، ترکیه با بیش از ۵ میلیون و ۹۱۸ هزار، آرژانتین با بیش از ۵ میلیون و ۱۸ هزار، کلمبیا با بیش از ۴ میلیون و ۸۳۸ هزار، اسپانیا با بیش از ۴ میلیون و ۵۸۸ هزار، ایتالیا با ۴ میلیون ۳۹۶ هزار نفر به ترتیب در ردههای اول تا یازدهم بیشترین مبتلایان به ویروس کرونا در جهان قرار دارند.
ویروس
کرونا در دسامبر ۲۰۱۹، برای اولین بار در شهر ووهان در استان هوبی چین مشاهده شد؛ تا اوایل سال ۲۰۲۰، تقریبا اکثر کشورهای جهان با موارد ابتلا به کرونادر کشور خود مواجه شدند و در نهایت در ۱۱ مارس سال ۲۰۲۰، سازمان بهداشت جهانی، همه گیر بودن این بیماری را تائید کرد. در ابتدا ادعا شد که این بیماری در آزمایشگاه ساخته شده است، اما بعدا سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد، این بیماری منشا حیوانی دارد و ژنوم آن کاملا طبیعی است.
اگر چه ویروس کرونا برای نخستین بار اواخر سال ۲۰۱۹ برای نخستین بار در شهر ووهان مشاهده شد، چین از آن پس، به لطف قرنطینه ها، نرم افزارهای موبایل برای دنبال کردن جابجاییهای یک فرد و قرنطینههای اجباری هنگام ورود به این کشور به میزان زیادی همه گیری را مهار کرده بود. زندگی از بهار ۲۰۲۰ در این کشور تقریبا به حالت عادی بازگشته و این کشور از ماه آوریل سال گذشته تنها دو مورد مرگ را گزارش کرده است.