در پی ابتلای حدود ۲۰۰ نفر به سالمونلا در انگلیس و اعزام شماری از آنان به بیمارستان، سازمان ملی بهداشت و درمان این کشور، درباره امکان شیوع این باکتری هشدار داد.
به گزارش رسانههای انگلیسی، ۱۷۹ مورد ابتلای به سالمونلا، از راه خوردن فرآوردههای گوشت خوک در انگلیس ثبت شد که در مواردی، به تب، استفراغ و اسهال مصرف کنندگان منجر شده است.
به نوشته رسانهها یک سوم از حدود ۲۰۰ مبتلا به سالمونلا در انگلیس، به بیمارستان اعزام شده اند.
این روزنامه نوشت مبتلایان به سالمونلا در انگلیس، از محصولاتی با بسته بندی "آقای خوکی" (Mr Porky)، استفاده کرده اند که فرآورده شرکت گروه تایتو (Tayto Group)، بزرگترین تولید کننده مواد غذایی در این کشور است و در کارخانهای در حوالی شهر بولتون تولید میشوند.
روزنامه دیلی میل نوشت: در پی انتشار سالمونلا در انگلیس، به همه فروشگاههای فروشنده محصولات "آقای خوکی" هشدار داده شده است این محصولات را از قفسهها جمع و از فروش آنها خودداری کنند. نهاد ناظر بر مواد غذایی نیز از خریداران این محصولات خواسته است از خوردن مواردی که تاریخ انقضای آنها تا فوریه سال آتی میلادی است، خودداری کنند. مدیران گروه تایتو، به خاطر مشکلاتی که برای مصرف کنندگان محصولات این شرکت پدید آمده است، از مشتریان پوزش خواسته اند.
سالمونلا (Salmonella) عامل یکی از شایعترین مسمومیتهای غذایی است و اعضای خانواده سالمونلا از نظر مقاومت در برابر عوامل فیزیکی و شیمیایی شاخص اند و به سختی نابود میشوند. سالمونلاها از راه آب و غذای آلوده وارد دستگاه گوارش و به سطح سلولهای اپیتلیوم مخاط روده متصل میشوند. باکتریها در محل ورود تکثیر میشوند و، چون توانایی عبور از لامینا پروپریا را دارند از آنجا به گردش خون وارد میشوند و در تمام قسمتهای بدن منتشر میشوند و بخشهای مختلف سیستم لنفاوی را آلوده میکنند و به ان آسیب میرسانند.