اتحادیه علمای فلسطین، از مراکز دینی در جهان خواست تا از پایداری شهروندان قدس اشغالی در برابر توطئههای اشغالگران صهیونیست حمایت کنند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ، اتحادیه علمای فلسطین، سکوت بعضی علمای امت اسلامی را در برابر جنایتهای رژیم صهیونیستی ضد قدس و مسجد الاقصی محکوم کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین، اتحادیه علمای فلسطین، سکوت بعضی از علمای امت را در برابر پاکسازی و کوچ اجباری اهالی قدس به شدت محکوم و از موسسات دینی در جهان خواست تا از پایداری اهالی قدس در برابر توطئههای اشغالگران حمایت کنند.
اتحادیه علمای فلسطین، سومین مجمع بین المللی علما را در پنجاه و دومین سالگرد آتش زدن مسجد الاقصی برگزار کرد.
احمد ابوحلبیه مسئول پرونده قدس در اتحادیه علمای فلسطین به المیادین گفت: نمیتوان به علمای درباری امیدی داشت، زیرا آنها اراده خودشان را به شاهان و حاکمان فروخته اند. ما از همه علما میخواهیم در راه بیان اهمیت قدس و مسجد الاقصی برای مسلمان تا میتوانند تلاش کنند.
علمای فلسطین در این مجمع، نقش مقاومت فلسطین را در حمایت از قدس و مسجد الاقصی تمجید و تاکید کردند نبرد اخیر با اشغالگران، دلیلی بر نزدیک بودن زمان آزادسازی است.
همزمان با محکوم کردن جنایتهای اشغالگران در حق مسجد الاقصی و مقدسات، تحرکات فلسطینیها در مخالفت با سیاست بازداشتهای اداری ادامه دارد. شماری از فعالان فلسطینی از کمیته اسیران، با برگزاری تجمع اعتراض آمیز در برابر گذرگاه بیت حانون در شمال نوار غزه، درباره در معرض خطر بودن جان شماری از اسیران که در بازداشت اداری اعتصاب غذا کرده اند، ابراز نگرانی کردند. این افراد خواستار لغو فوری بازداشت اداری شدند.
یاسر مزهر یکی از فعالان فلسطینی به المیادین گفت:سکوت نهادهای بین المللی در برابر بازداشتهای اداری، غیرقابل قبول است و ما آنها را شریک قتل اسیران خودمان میدانیم.
زکی دبابش هماهنگ کننده کمیته ملی و اسلامی جنبش حماس به المیادین گفت:اسرائیل توافقنامههای بین المللی را زیر پا میگذارد و اهمیتی برای آنها قائل نیست و فقط زبان زور را میفهمد، به همین علت از مقاومت فلسطین میخواهیم تا سخن فصل الخطاب را در این باره بگوید.
بیش از ۵۰۰ فلسطینی در زندانهای اسرائیل تحت عنوان بازداشت اداری، زندانی هستند بدون آنکه علیه آنها طرح اتهام شده باشد یا محاکمه شده باشند که این اقدام، نقض آشکار قوانین بین المللی است.
پیش از این نیز در خبرها آمده بود تداوم فشارهای صهیونیستها و تبانی آنها با دادگاههای قدس، خطر آوارگی و کوچ اجباری نزدیک به ۵۰۰ فلسطینی در قدس را، تهدید میکند.
گفتنی است فلسطینیها به موجب توافقنامهای که در سال ۱۹۶۵ میان دولت اردن و «آنروا» (آژانس امداد و کاریابی ویژه آوارگان فلسطینی وابسته به سازمان ملل) بسته شد، مالک زمینها در قدس محسوب میشوند.