همزمان با ایام محرم، طرح نظارت کارشناسان دامپزشکی بر ذبح دامهای نذری در استان اصفهان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان اصفهان گفت: ۸۸ گروه ثابت و سیار شامل ۵۲ اکیپ ثابت و ۳۶ گروه سیار در استان اصفهان برای ارتقای بهداشت عمومی و حفظ و حراست از سلامت عزاداران حسینی بر ذبح شرعی و بهداشتی دام در تاسوعا و عاشورا نظارت میکنند.
علیرضا ادیبان افزود: در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی ۴۴ دامپزشک، ۴۴ ناظر شرعی و ۷۵ بازرس بهداشتی برای ذبح و نظارت بر بهداشت گوشت فعالیت می کنند.
وی گفت: ۲۹ کشتارگاهدام در استان اصفهان در این ایام از ساعت ۷ تا ۱۳ به صورت رایگان به شهروندان خدمات عرضه میکنند.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان اصفهان افزود: مردم گوشت حیوان ذبح شده را پیش از استفاده حداقل ۲۴ ساعت و آلایش خوراکی (جگر) را به مدت ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری کرده تا از سلامت کامل گوشت اطمینان کنند.
کشتار دام در معابر عمومی باعث آلودگی محیطی، انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان، تب مالت، تب کریمه کونگو و سیاه زخم میشود.