پخش زنده
امروز: -
نظارت بهداشتی و شرعی بر ذبح دام و تهیه و توزیع فرآورده های خام دامی در دهه نخست محرم در استان اصفهان تشدید میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان گفت: 71 گروه ثابت و سیار با حضور 38 دامپزشک، 72 بازرس بهداشتی و 23 ناظر ذبح شرعی به منظور ارتقاء بهداشت عمومی و حفظ سلامت عزاداران بر ذبح دام در دهه نخست ماه محرم و بویژه تاسوعا و عاشورا نظارت می کنند.
وحیدرضا خامسی پور با بیان اینکه شهروندان باید دام خود را از مکانهای مجاز عرضه دام زنده تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند افزود: امسال اکیپ های سیار دامپزشکی اصفهان در حسینیه ها، تکایا و مساجد وظیفه نظارت بهداشتی بر ذبح دام های نذری را به منظور کنترل و پیشگیری از بروز بیماری های خطرناک بین انسان و دام همچون تب خونریزی دهنده کریمه کنگو حضور دارند.
وی گفت: شهروندان و مسئولان هیات های مذهبی باید گوشت قربانی را به مدت حداقل 24 ساعت در یخچال و در دمای صفر تا چهار درجه نگهداری وسپس برای طبخ غذا استفاده کنند.